BALLERUP KOMMUNE

Dansk- og engelsklærer til mellemtrinnet

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Måløvhøj Skole søger pr. 1. august 2021 en ambitiøs og dygtig lærer med linjefag i dansk, engelsk og gerne historie samt kristendom. Stillingen rummer dansk i en 4. klasse (samt delt klasselæreransvar), engelsk på 4. årgang, kristendom og historie på 4. årgang, historie på 6. årgang samt 2 lektioner musik på 4. årgang. Du vil blive en del af et dynamisk teamsamarbejde, hvor fælles forberedelse og didaktiske refleksioner over din undervisningspraksis er en del af hverdagen. Der er fastlagt ugentlige teammøder, hvor vi i et tæt samarbejde tilrettelægger læringsforløb. 

Måløvhøj Skole er i fuld gang med at udvikle den samlede skole med henblik på, at videreudvikle vores arbejde med elevernes motivation, læring og virkelyst. Vi forventer, at du sammen med alle skolens dedikerede medarbejdere, er meget engageret og ambitiøs på elevernes vegne og har lyst til at bidrage til den videre udvikling af Måløvhøj Skole. Du skal have en klar holdning til pædagogik og elske at tænke didaktisk samt brænde for at løfte elevernes læring i et dygtigt og tværprofessionelt samarbejde.

Måløvhøj Skole er en veldrevet skole med et dedikeret nærmiljø. Vi er ”byens skole”!

Vi tager afsæt i Ballerup Kommunes skolevision og børne-unge-strategi ”Skole Med Vilje” (https://ballerup.dk/skole-med-vilje), hvor vi arbejder med inkluderende læringsfællesskaber for at understøtte alle elevers læring og trivsel bedst muligt. I den forbindelse har vi de seneste år gjort os erfaringer med CO-teaching som en særlig måde at tilrettelægge, gennemføre og evaluere undervisningen på med f.eks. to lærere/pædagoger i klassen. En indsats som lærere og pædagoger har været meget begejstrede for, og som vi i de kommende skoleår skal videreudvikle på alle skolens afdelinger.

VI FORVENTER, AT DU VIL
 • Motivere og engagere elever på det niveau, de er
 • Skabe udviklende læringsfællesskaber med deltagelsesmuligheder for alle børn
 • Skabe ro og læringsglæde gennem tydelig klasseledelse
 • Udstråle empati og glæde ved samværet med skolens elever
 • Sætte dine meninger i spil i den fælles udvikling af skolen
 • Engagere dig i teamsamarbejdet og bidrage aktivt på baggrund af din faglige viden
 • Arbejde anerkendende og inkluderende og med et stort fokus på læringsrummet.

VI TILBYDER
 • Et spændende, udfordrende og kreativt undervisningsmiljø med udviklingsmuligheder
 • Et stort fokus på teamsamarbejde
 • En skole, der vægter fagligheden højt
 • En aktiv rolle i udviklingen af skolen
 • Engagerede kolleger, der vægter det kollegiale samvær højt
 • Personligt og kollektivt handle- og råderum
 • Elever, der kan lide deres skole
 • En positiv og aktiv forældregruppe, og en engageret og opbakkende skolebestyrelse
 • Ledelse tæt på elevernes læring.
Måløvhøj Skole ligger i naturskønne omgivelser tæt ved skov og naturpark, og tæt på S-toget. Vi har knap 1250 elever fordelt med ca. 650 elever på afdeling Måløv og ca. 600 elever på afdeling Østerhøj. Begge matrikler har elever fra 0.-9. klassetrin. Den opslåede stilling er på afdeling Østerhøj.

LØN OG ANSÆTTELSE
Løn og ansættelse ifølge gældende overenskomst efter principper om lokal løndannelse efter aftale med den forhandlingsberettigede organisation.

Ballerup Kommune har indgået en arbejdstidsaftale med Ballerup lærerforening, der sikrer tid til fælles og individuel forberedelse og et undervisningsmaksimum på 25 lektioner om ugen.

YDERLIGERE INFORMATION
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til pædagogisk leder Anne Weyen Hvass, 2912 2019 eller ahva@balk.dk.

ANSØGNINGSFRIST 17. MAJ 2021
Samtaler forventes, at blive holdt i uge 21.

Vi foretrækker, at du sender din ansøgning online. Klik på ”send ansøgning” og vedhæft din ansøgning, dit CV og dit uddannelsesbevis.

Vi ser mangfoldighed som en styrke. Derfor opfordrer vi alle uanset køn, alder, handicap, religion, seksuel orientering eller etnisk baggrund til at søge job hos os.
 

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret