LEMVIGH-MüLLER A/S

Dagschauffør til Køge stål distribution

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job

Trives du med at køre lastbil og have stor indflydelse på din egen hverdag? Og brænder du for at give virksomhedens kunder den bedste service hver dag, så er denne stilling helt sikkert noget for dig.

 

Fleksible kollega med gode samarbejdsevner

Som dagschauffør med udgangspunkt i Køge vil dit primære ansvar være at distribuere stålprodukter ud til Lemvigh-Müllers kunder på Sjælland og Lolland Falster.

Her bliver du virksomhedens ambassadør for, at kunderne for den fuldendte positive oplevelse ved at købe varer hos os. Det betyder, at du undertiden skal finde løsninger hos den enkelte kunde, hvis aflæsningsforholdene er udfordrende, og at du stadig kan gøre det med et smil på læben.

Vi leverer varer fra dag til dag, og derfor er det vigtigt for os, at du er fleksibel og stabil.

Teamplayer med relevant erfaring

Du kommer til at indgå i et tæt samarbejde med vores øvrige chauffører, hvor der er mulighed for daglig sparring på løsning af opgaver. Du bliver altså en del af en chaufførgruppe med et godt sammenhold, og du gør dit for at være en positiv medspiller i gruppen.

 

Vores forventninger til vores nye medarbejder

Dine kvalifikationer kan være mangeartede, og vi forestiller os, at du har god erfaring med distribution. Desuden er det krævet at du:

  • Har gyldigt kørekort B – CE
  • Gyldigt Førerkort
  • Gyldigt EU Kvalifikationsbevis
  • Krancertifikat D, som minimum
  • Truckcertifikat

Du arbejder struktureret og er en resultatorienteret teamplayer, og du har stor fokus på sikkerhed og arbejdsmiljø. Du sætter desuden en ære i at vedligeholde din lastbil, så den altid fremstår på bedste måde og er klar til næste tur.

En unik mulighed i en professionel koncern med stort fokus på trivsel

Vi tilbyder dig et job med mulighed for få indflydelse på din dagligdag, hvor du selv er ansvarlig for at lykkedes. Vi lægger stor vægt på at vores medarbejdere trives og tilbyder et job med attraktiv løn, pension og helbredssikring.

Mødetiden er dagligt fra kl. 05.30 og fri i weekenderne.

Hvis dette kunne være interessant for dig, så tøv ikke med at søge stillingen, da vi ansætter, når vi har fundet den rigtige kandidat. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Teamleder Per Vinsten på mobil 2949 3679.

 

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret