LEMVIGH-MüLLER A/S

Butikssælger med VVS-baggrund til håndværkerbutik

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job

Brænder du for salg, og kan du vejlede håndværkere om primært VVS-produkter?? Og vil du være en del af et team med godt humør, stort råderum, faste arbejdstider og fri i weekenden?

Lemvigh-Müllers håndværkerbutikker er stedet, hvor professionelle håndværkere kan finde inspiration, gode tilbud og spændende nyheder – både når det gælder VVS, værktøj, energioptimering, arbejdstøj, sikkerhedsudstyr og meget mere. I vores butikker findes et afhentningssortiment med de generelt mest anvendte produkter – suppleret med et lokalt tilpasset produktprogram.

Salg – vejledning – butiksoptimering

Din arbejdsdag går med, at du:

  • ekspederer vores kunder, der primært er elektrikere og VVS’ere.
  • sørger for butiksoptimering og vedligehold af sortimentet.
  • udfører salgsfremmende indsatser, husmesser, udstillinger, etc., og er med til at bestemme sortimentsudvalget.
  • plukker og pakker ordrer og tager dig af øvrige butiksrelaterede opgaver.

Faste arbejdstider og fri i weekenden

Du arbejder mandag til torsdag mellem kl. 6.30-16.00 og fredag kl. 6.30-12.00. Her får du et tæt samarbejde med butikkens øvrige medarbejdere og salgschefen, som du driver butikken sammen med.

Gode kolleger med stor viden og en professionel og faglig ambitiøs koncern

Du bliver en del af Danmarks førende teknikgrossist og træder ind i et fagligt ambitiøst miljø kendetegnet ved uhøjtidelig professionalisme, stort engagement og naturligt fokus på at skabe vækst og udvikling. Hertil kommer en succesrig og kapitalstærk koncern.

Er du den rette profil?

  • Vi forestiller os, at du er butiksuddannet eller udlært indenfor VVS, men hvis du på anden vis har god erfaring med el- og/eller VVS-tekniske produkter, hører vi også gerne fra dig
  • Som butiksansat kommer du til at indgå i et professionelt team, der har fokus på kunderne, den gode service og en flot butik.
  • Du kan holde hovedet koldt i en travl hverdag, og beholder dit gode humør, når tingene spidser til. Du er smilende, udadvendt og klar på en frisk bemærkning.
  • Som butiksteam har vi et tæt samarbejde, og det er vigtigt, at vi hjælper, og er der for hinanden i hverdagen.

Som person er du god til at sætte dig i kundens sted, og du tænker i mersalg og er i stand til at yde professionel vejledning og går gerne en ekstra mil for kunden. Du vil gerne gøre en forskel, er fleksibel, serviceminded og klar til at stå på mål for dine resultater.

Vi ser frem til at høre fra dig?

Ser du denne mulighed som det naturlige næste skridt i din karriere, så send din ansøgning, dit CV og evt. andre relevante bilag via ’Søg stillingen’ på vores hjemmeside www.lemu.dk gerne hurtigst muligt, da vi vurderer ansøgningerne løbende.

Vi vurderer løbende de ansøgninger, der kommer. Forventet tiltrædelse er efter aftale, Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte salgschef Thomas Sonne Arvidson på mobil 2035 1315.

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret