HVIDOVRE KOMMUNE

Aftenvagt, Social og Sundhedsassistent til Midlertidig Døgn Rehabilitering

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job

Da vi ønsker at opnormere, søger vi Social- og Sundhedsassistent i aftenvagt.

 

Svendebjerghave – midlertidig døgnrehabilitering er ambitiøse, og nu vælger vi også at tilføre flere ressourcer i plejen om aftenen.

Vil du bidrage med høj faglighed og ansvarlighed, og har du lyst til at blive endnu dygtigere både monofagligt og i den tværfaglige indsats, så er det nu, du skal læse videre.

Svendebjerghave – midlertidig døgnrehabilitering er et rehabiliteringscenter i udvikling. Borgeren er vores fokus og sammen med borgeren skaber vi det bedst mulige rehabiliteringsforløb. Vi har komplekse rehabiliteringsborgerforløb, der kræver en stærk sygeplejefaglig indsats. Vores hverdag er meget varieret, så du skal trives med ikke altid at vide, hvordan vagten bliver. Du har engagerede og dygtige kollegaer, der kan støtte dig i opgaverne, og som du ligeledes kan støtte med dine faglige og menneskelige kompetencer. Vi arbejder i teams, da vi tror, vi lykkes bedst i fællesskab. Du skal derfor trives i et tæt tværfagligt samarbejde.

Vi ønsker en opnormeringen i den nære kontakt med borgeren, hvor fokus er på at udnytte den enkelte medarbejders kompetencer og bruge disse til glæde og gavn for den faglige indsats. Du skal se samarbejdet med borger og pårørende, som afgørende for at lykkes med rehabiliteringsforløbet.

Vil du arbejde med rehabilitering i et tæt tværfagligt samarbejde med terapeuter, sygeplejersker, ernæringspersonale mm, så skal du komme og være med i vores stærke fællesskab.   

Vi tilbyder en hverdag, hvor du løbende udvikler dine faglige kompetencer omkring den sygeplejefaglige indsats. Vi arbejder med faglig sparring, behandlermøder, tavlemøder, hvor de faglige indsatser drøftes og en samlet plan lægges. Vi forventer at du bidrager med din faglighed og perspektiver i dette fællesskab. Vi tror på, at arbejdet med faglighed også styrker glæden og motivationen i arbejdet.

Vi ved, at det kan være vanskeligt at starte på et nyt job. Derfor har vi sat tid af til at tage godt imod dig og sikrer god oplæring til opgaverne samt løbende opfølgning på din trivsel og faglighed.

Hvis du ønsker at styrke dine faglige kompetencer, have ansvar og trives i et tværfagligt fællesskab, så vil vi meget gerne høre fra dig.

 

Vi glæder os til at tale med dig til en personlig samtale, har du spørgsmål er du meget velkommen til at ringe til  Anette på 51 58 76 57 eller Britt på 25 40 56 57.

 

Ansøgningsfrist d. mandag d. 17. Maj 2021 

Ansættelsessamtaler bliver afholdt løbende.


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=10702b50)
Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret