HVIDOVRE KOMMUNE

(Udløbet) Aften og nattevagter til Midlertidig Døgnrehabilitering

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job

Da vi ønsker at opnormerer, søger vi Social og Sundhedsassistenter i aften- og nattevagt.

 

På Svendebjerghave – Midlertidig Døgnrehabilitering er vi ambitiøse, og nu vælger vi også at tilføre flere ressourcer i plejen aften og nat.

Vil du bidrage med høj faglighed og ansvarlighed, og har du lyst til at blive endnu dygtigere både monofagligt og i den tværfaglige indsats, så er det nu, du skal læse videre.

Svendebjerghave – Midlertidig Døgnrehabilitering er et rehabiliteringscenter i udvikling. Borgeren er vores fokus og sammen med borgeren skaber vi det bedst mulige rehabiliteringsforløb. Vi har komplekse rehabiliteringsborgerforløb, der kræver en stærk sygeplejefaglig indsats. Vores hverdag er meget varieret, så du skal trives med ikke altid at vide, hvordan vagten bliver. Du har engagerede og dygtige kollegaer, der kan støtte dig i opgaverne, og som du ligeledes kan støtte med dine faglige og menneskelige kompetencer. Vi arbejder i teams, da vi tror, vi lykkes bedst i fællesskab. Du skal derfor trives i et tæt tværfagligt samarbejde.

Vi ønsker en opnormeringen i den nære kontakt med borgeren, hvor fokus er på at udnytte den enkelte medarbejders kompetencer og bruge disse til glæde og gavn for den faglige indsats. Du skal se samarbejdet med borger og pårørende, som afgørende for at lykkes med rehabiliteringsforløbet.

Vil du arbejde med rehabilitering i et tæt tværfagligt samarbejde med terapeuter, sygeplejersker, ernæringspersonale mm, så skal du komme og være med i vores stærke fællesskab.   

Vi tilbyder en hverdag, hvor du løbende udvikler dine faglige kompetencer omkring den sygeplejefaglige indsats. Vi arbejder med faglig sparring, behandlermøder, tavlemøder, hvor de faglige indsatser drøftes og en samlet plan lægges. Vi forventer at du bidrager med din faglighed og perspektiver i dette fællesskab. Vi tror på, at arbejdet med faglighed også styrker glæden og motivationen i arbejdet.

Vi ved, at det kan være vanskeligt at starte på et nyt job. Derfor har vi sat tid af til at tage godt imod dig og sikrer god oplæring til opgaverne samt løbende opfølgning på din trivsel og faglighed.

Hvis du ønsker at styrke dine faglige kompetencer, have ansvar og trives i et tværfagligt fællesskab, så vil vi meget gerne høre fra dig.

 

Vi glæder os til at tale med dig ved en personlig samtale, har du spørgsmål inden, så ring endelig til -- Britt; 25405657 eller Anette; 51587657.

 

Ansøgningsfrist mandag d. 12. april 2021 kl. 12.

Vi holder ansættelsessamtaler tirsdag d. 13. april for nattevagter og onsdag d.14. april for aftenvagter.

 

Du kan se meget mere om os her.

 

 


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=17208c41)
Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret