Aarhus Kommune

Aarhus C: SOSU-hjælper søges til Hjemmeplejen Marselis

Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Om jobbet:På Marselis bliver du ikke bare en kollega eller en medarbejder, du bliver en del af en gruppe, der de seneste par år har gennemgået masser af udvikling både organisatorisk, fagligt og personligt. Da 2 af vores kollegaer har meddelt at de ønsker at trække sig tilbage, håber vi at kunne fange din interesse og gøre dig til en del af vores team. Vi glæder os til at inddrage dig i den fortsatte udvikling. Vi har det seneste år bl.a. kørt et forløb med henblik på at nedbringe UTH’er omkring medicin. For os er det vigtigt at være nysgerrig på vores arbejde, hvad vi lykkes med og hvad der udfordrer, for at fastholde os selv og hinanden i at levere den bedst mulige indsats hos borgeren.
 
Vi gør opmærksom på, at stillingen ligger inden for det døgndækkede område, og fortrinsvis i dagvagt.
 
Den opslåede stilling er en udekørende SOSU-Hjælper i hjemmeplejen tilknyttet Lokalcenter Marselis. Geografisk er vi et meget lille team, hvor du oftest vil kunne gå rundt til alle dine besøg. Der er desuden el-cykler til rådighed.
Det forventes at du kan arbejder hver 3. weekend samt hver 12. weekend.
Vi arbejder med borgerforløb med en rehabiliterende og tværfaglig tilgang. Det er en vigtig del af jobbet at understøtte de andre vagtlag gennem dokumentation, for derved at sikre det gode borgerforløb.På Marselis har vi hele tiden 1-4 elever, de er med til at give teamet et frisk pust og hele teamet forventes at deltage i hver enkelt elevs udvikling.

Din profil:
Vi ønsker os ansøgere der,
 • Er fagligt dygtige og opdaterede indenfor faget.
 • Tager ansvar og arbejder reflekterende med afsæt i en sundhedsfremmende og rehabiliterende tilgang.
 • Har gode pædagogiske og kommunikative evner samt mestrer at inddrage borgerne i målsætning for eget liv, og ligeledes formår at inddrage borgerens netværk.
 • Kan og vil arbejde fleksibelt, struktureret og selvstændigt - og trives i en ofte uforudsigelig hverdag.
 • Har flair for at arbejde med og kan anvende IT og dokumentationssystemet CURA.
 • Har en positiv tilgang til arbejdet – ser muligheder frem for begrænsninger.
 • Ønsker at være en aktiv medspiller i gruppen og bidrage til det gode arbejdsmiljø.
 • Tør sige fra overfor dårlig takt og tone på en konstruktiv måde.
 • Kan erkende og lære af egne fejl.


Derfor skal du vælge os:
Vi er et Team der:
 • Vægter et udfordrende og selvstændigt arbejdsmiljø med høj grad af ansvarlighed, uddelegering og handlefrihed i forhold til den enkeltes faglighed, kompetencer og styrker.
 • Arbejder tværfagligt med fokus på forløbsmodellen og helheden heri.
 • Arbejder med udvikling, fremdrift i teamet og fælles kultur.
 • Vægter faglig sparring, vidensdeling og en sund og nysgerrig læringskultur.
 • Anerkender hinandens kompetencer og rolle i borgerforløb som ligeværdige uanset uddannelse.
 • Ønsker at skabe en god arbejdsplads, fordi vi tror på at arbejdsglæde giver glade borgere.


Løn og ansættelsesvilkår:Løn- og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst. Lønniveauet er som udgangspunkt grundløn med mulighed for at forhandle løn ift egne kompetencer.
 
Endelig lønfastsættelse sker efter forhandling med den forhandlingsberettigede faglige organisation på baggrund af kvalifikationer.
Ugentligt timetal: Deltid/fuldtid. Stillingens ugentlige timetal aftales nærmere.

Hvis du vil vide mere:
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Leder i hjemmeplejen, Simon Revsbæk Graakjær på telefon 51576779. Mail sirg@aarhus.dk.

Ansøgning
Klik på ”Ansøg” nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.

Ansøgningsfristen er den 19. januar 2021, og stillingen forventes besat 1. marts 2021 eller hurtigst muligt.
Jobsamtaler afholdes løbende og med stor sandsynlighed virtuelt.

I Magistratsafdelingen for Sundhed og Omsorg har vi en generel politik om, at der ved ansættelser indhentes referencer og evt. straffeattest. Du må derfor forvente at blive anmodet herom, hvis vi tilbyder dig stillingen.
 

Om Sundhed og Omsorg og Aarhus Kommune:
Hvis du vil vide mere om Sundhed og Omsorg, opfordrer vi dig til at gennemgå online mini-kurset Velkommen Ombord på Aarhus Kommunes Kursusportal. Kurset er lavet til nye medarbejdere og præsenterer dig for vores organisation, strategi og centrale temaer. Bliver du inviteret til samtale, forventer vi, at du som en del af din forberedelse har gennemført kurset. Kurset tager cirka en halv time. For at kunne tilmelde dig og gennemgå kurset skal du oprette dig som bruger af Kursusportalen med dit cpr-nummer. Du finder Kursusportalen på https://aak.plan2learn.dk/
Hvis du har problemer med at oprette dig, kan du hente hjælp i vejledningen https://aarhus.emply.net/GetFile.aspx?id=45820c5e-4eb5-4ff3-b79e-6a04e6c769b4

Aarhus Kommune betragter mangfoldighed som en ressource og opfordrer derfor alle - uanset alder, køn, handicap, livsstil, religion eller etnisk tilhørsforhold - til at ansøge stillingen.

Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads. 28.000 professionelle og passionerede kollegaer arbejder hver dag for, at vi er en god by for alle. Som ansat i Aarhus Kommune gør du visioner til virkelighed og skaber udvikling, fællesskab og trivsel. Her er der respekt for faglighed, plads til mangfoldighed og mulighed for udfoldelse. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

Leder- og medarbejderroller
Via linket nedenfor finder du de fælles Leder- og medarbejderroller i Aarhus Kommune:
https://aarhus.dk/job/den-attraktive-arbejdsplads/

De fælles leder- og medarbejderroller giver et blik på de forventninger, der stilles til dig, når du som leder eller medarbejder i Aarhus Kommune skal løse den fælles kerneopgave. Ved at synliggøre de forventninger, der stilles – om du er leder eller medarbejder – håber vi på, at vi sammen kan fastholde et godt arbejdsmiljø, en attraktiv arbejdsplads og en kultur med troværdighed, respekt og engagement
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
 • Afstand

  Opret en bruger for at udregne afstand.
 • Geografi:

  8000 Aarhus C

 • Oprettet:

  2021-01-05

 • Ansøgningsfrist:

  2021-01-19
 • Typer:

  Deltid

Del Link kopieret