Aarhus Kommune

(Udløbet) Administrative kollega til Byggeri i Teknik og Miljø

Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Vi søger en administrativ kollega, der sammen med 19 øvrige kolleger har lyst til at supportere vores byggesagsbehandlere.

Vi har travlt og søger derfor en ny administrativ kollega, der har lyst til at tage fat på de mange opgaver, vi har i teamet. Sammen med kollegerne skal du supportere vores byggesagsbehandlere og tage del i at oprette byggesagerne.

Om jobbet:
Du kommer i et team med 35 dedikerede kolleger, der er en blanding af administrative medarbejdere og sagsbehandlere. I den administrative gruppe – som du bliver en del af – opretter vi blandt andet bygge-, adresse- og udstykningssager, supporterer sagsbehandlere, selvstændig opfølgning på byggesagerne, laver høringer, aktindsigter og fakturerer. Dertil kommer en række ad hocopgaver. Vi har stort fokus på vores ressourcer og arbejder derfor løbende på at optimere vores arbejdsgange. Vi er en dynamisk organisation, der hele tiden udvikler sig. Du skal derfor forvente, at dine arbejdsopgaver kan komme til at forandre sig over tid.

Du bliver en del af en faggruppe
Vores medarbejdere er alle en del af mindst én faggruppe. Faggrupperne understøtter ambitionen om at sikre et højt fagligt niveau og er samtidig en håndsrækning til den enkeltes udvikling. Faggrupperne i teamet er specialiseret inden for følgende hovedkategorier: En administrativ gruppe, Screening og Sagsoprettelse samt BBR og Adresser. I teamet er der fokus på sparring og udveksling af faglig viden. Vi har desuden stort fokus på den daglige trivsel og forventer, at du mestrer at samarbejde med alle.

Din profil:
Vi lægger vægt på, at du som vores nye kollega er engageret, løsningsorienteret og en teamplayer, der er god til at se muligheder.

Ud over ovenstående lægger vi vægt på, at:
 • du er uddannet kontorassistent, advokatsekretær eller lignende
 • du arbejder effektivt, struktureret og kan håndtere pressede situationer uden at miste modet
 • du kan prioritere og tage over, når en kollega har brug for hjælp
 • du er forandringsparat
 • du er præcis i skrift og tale
 • du kan levere en god service
 • du er en god kollega
 • du har et godt humør og er positiv
 • du har flair for it
Vi ønsker at blive oplevet som en professionel, effektiv og kundevenlig myndighed, og det er vigtigt for os at få en kollega, som på sin måde bidrager ind i dette ønske.

Derfor skal du vælge os:
Vi tilbyder et spændende job med udfordringer i nye fysiske rammer med højt aktivitetsniveau og faglige såvel som personlige udviklingsmuligheder. Arbejdsformen bygger på uddelegering af ansvar, som er kendetegnet ved engagement og viljen til samarbejde.
 Løn og ansættelsesvilkår:Løn og ansættelsesvilkår vil være i henhold til HK overenskomsten. Lønnen forhandles i henhold til Ny Løn.
Ugentligt timetal: Fuldtid.
 Hvis du vil vide mere:
Du kan læse mere om Aarhus Kommune på www.aarhus.dk

Vi håber, at ovenstående har vakt din interesse. Hvis du ønsker at vide mere om stillingen, er du velkommen til at skrive til teamleder Janne Uldall, juld@aarhus.dk.

AnsøgningKlik på ”Ansøg” nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.

Ansøgningsfrist er søndag den 19. januar 2021.
Om os
Byggesagsafdelingen har sammen med en lang række kolleger i Teknik og Miljø til huse i et nyt kontorhus på Karen Blixens Boulevard 7 i Brabrand.  
Om Aarhus Kommune
Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads. 28.000 professionelle og passionerede kollegaer arbejder hver dag for, at vi er en god by for alle. Som ansat i Aarhus Kommune gør du visioner til virkelighed og skaber udvikling, fællesskab og trivsel. Her er der respekt for faglighed, plads til mangfoldighed og mulighed for udfoldelse. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

Leder- og medarbejderroller
I vedlagte link finder du de fælles Leder- og medarbejderroller i Aarhus Kommune:
https://aarhus.dk/job/den-attraktive-arbejdsplads/

De fælles leder- og medarbejderroller giver et blik på de forventninger, der stilles til dig, når du som leder eller medarbejder i Aarhus Kommune skal løse den fælles kerneopgave. Ved at synliggøre de forventninger, der stilles – om du er leder eller medarbejder – håber vi på, at vi sammen kan fastholde et godt arbejdsmiljø, en attraktiv arbejdsplads og en kultur med troværdighed, respekt og engagement
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
 • Afstand

  Opret en bruger for at udregne afstand.
 • Geografi:

  8220 Brabrand

 • Oprettet:

  2021-01-04

 • Ansøgningsfrist:

  2021-01-19
 • Typer:

  Fuldtid

Del Link kopieret