Aarhus Kommune

(Udløbet) : Social- og sundhedsassistent – fast AFTENVAGT til hjemmeplejen i Lystrup

Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Om jobbet:Vores dygtige Social- og sundhedsassistent går på barsel. Vi har valgt at slå stillingen op som en fast stilling, hvilket er begrundet i at opgavekompleksiteten hos borgerne er stigende og vil være det fremadrettet. Derfor ønsker vi at højne det faglige niveau ved at ansætte flere assistenter. Vi søger derfor en engageret og dygtig Social- og sundhedsassistent – og meget gerne én med god humor og med en høj grad af samarbejdsvillighed.
 Hjemmeplejen Lystrup håndterer mange forskellige opgaver primært hos borgere med aldersrelaterede udfordringer, men vi kommer også hos flere yngre borgere. Kendetegnende er, at mange opgaver er af stigende kompleks karakter f.eks. efter udskrivelse fra hospital. Udover almindelige somatiske lidelser, har vi dialysepatienter samt borgere med stomi og tracestomi m.m.  Vi har stor fokus på lindrende pleje og palliativ tilgang. Desuden har vi borgere med psykiatriske problemstillinger, herunder hjerneskaderamte, borgere med demens eller misbrug. Du vil få en grundig oplæring i arbejdet i hjemmeplejen og særligt ift. borgerspecifikke opgaver. Vi har varierende ad hoc-opgaver, der kalder på stort ansvar, hvilket gør arbejdet spændende, udfordrende og ikke mindst fagligt udviklende. Borgerne udskrives tidligt fra hospitalsindlæggelse, hvorfor vi oplever, at behovet for sygeplejefaglig indsats er stigende.
 
Du kommer til at arbejde rehabiliterende om borgers helhedssituation. Det er derfor vigtigt, at du har et godt klinisk blik og er god til at dokumentere dine observationer, så både kollegaer i dag- og natteam samt Sundhedsenhed kan handle på dem.
 
Vi har ansat en sygeplejerske og en fysioterapeut, som udelukkende arbejder for at fremme og udvikle de faglige kompetencer i teamet. Det gør de bl.a. gennem følgeskab, sidemandsoplæring og der er god hjælp hos dem til at forstå alt fra journalsystem (Cura) til sygeplejefaglige opgaver og rehabilitering.
 
I både dag- og aftenvagten, har vi nogle meget erfarne medarbejdere ansat og det er blandet med både Social- og sundhedsassistenter og -hjælpere. Vi har et godt korps af afløsere, hvor der både er faglært og ufaglært personale. Alle i teamet vil være med til at sikre, at du bliver godt introduceret til stillingen.
 
Dagligt er der tæt faglig sparring med assistenter, sygeplejerske, terapeut og leder i overlappet mellem dag- og aftenvagt. Vi ønsker, at der er et godt samarbejde hen over vagtlag og vi arbejder tæt sammen med Sundhedsenheden.
 
I teamet ønsker vi at have en høj faglighed, sund trivsel, god opgaveglidning samt løbende kompetenceudvikling. Vi forventer, at du også bidrager til dette bl.a. ved at understøtte hjælpernes faglige udvikling samt have et skarpt fokus på den rehabiliterende tankegang og de sygeplejefaglige behov.
 
I vores team tager vi ansvar for egen og kollegaers trivsel. Vi bidrager alle til at spille hinanden endnu bedre, ved bl.a. at arbejde med udgangspunkt i de 5 ledetråde og kærlig kommune. I Aarhus Kommune er vi optagede af, at sikre det gode borgerforløb med afsæt i ”Forløbsmodellen”, hvor vi arbejder ud fra en sammenhængende, sundhedsfremmende og rehabiliterende tilgang til borgeren. Dit fokus skal derfor være på det borgeren selv kan, vil og ønsker. Det kommer du til at høre mere om.
 
Vi gør opmærksom på, at stillingerne ligger inden for det døgndækkede område. Stillingen forventes p.t. fortrinsvis at være i aftenvagt, med fast vagt onsdage og torsdage samt arbejde i lige weekender.
Vi holder til på Sønderskovhus, Lystrup Centervej 78, Lystrup.
Måske det er dig vi leder efter?


Din profil:
 • Du har uddannelse som Social- og sundhedsassistent.
 • Du har en rehabiliterende tilgang og er kreativ i din måde at løse opgaver på.
 • Du har gode samarbejdsevner og er respektfuld og anerkendende i din kommunikation.
 • Du har lyst til at dele ud af din faglige viden, og kan understøtte dine hjælper-kollegaers arbejde.
 • Du er nærværende, loyal og mødestabil.
 • Du har overblik og kan bevare roen i en travl hverdag og i akut opståede situationer.
 • Du har flair for at arbejde med og anvende IT som dokumentationsredskab.
 • Du har kørekort.
 • Du kan lide at arbejde selvstændigt, men er også en teamplayer
 • Du er indstillet på indimellem også at skulle dække borgere i Hjortshøj og Trige.

  Derfor skal du vælge os:Vi er en spændende arbejdsplads, hvor der hele tiden arbejdes på at forbedre praksis.
  Vi har høj grad af indflydelse på at løse opgaven i samråd med borgere, pårørende og kolleger.
  Vi tør gå nye veje.
  Vi har både en fysioterapeut og en sygeplejerske ansat, som du kan få faglig sparring hos.
  Vi arbejder med faglighed gennem kontinuerlig kompetenceudvikling.
  Vi har mulighed for relevante kurser, brush-up-dage samt e-læringskurser.
  Vi er et velfungerende stabilt team, med god trivsel og humor - det vil vi gerne blive ved med at være.
   
  Du kan forvente en grundig introduktion til stillingen, hvor den første tid bl.a. bliver oplæring i dagvagt af vores kompetenceudviklende medarbejdere (sygeplejerske og fysioterapeut) i tæt samarbejde med dagassistenterne. Der vil desuden være nogle e-læring og kurser, som er obligatoriske for dig at deltage i.
   
  Vil du være med i det bedste team?
   

  Løn og ansættelsesvilkår:
  Stillingen ønskes tiltrådt 1. marts 2021.
  Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og efter konkret forhandling med den forhandlingsberettigede faglige organisation.

  Ugentligt timetal: 30-37.

  Hvis du vil vide mere:
  Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Anja Dissing, leder i hjemmeplejen i Lystrup på 87138947 / andih@aarhus.dk.

  Ansøgning
  Klik på ”Ansøg” nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.

  Ansøgningsfristen er den 19. januar 2021.

  Vi forventer at afvikle jobsamtaler den 21. januar kl. 13-16.

  I Magistratsafdelingen for Sundhed og Omsorg har vi en generel politik om, at der ved ansættelser indhentes referencer og evt. straffeattest. Du må derfor forvente at blive anmodet herom, hvis vi tilbyder dig stillingen.


Om Sundhed og Omsorg og Aarhus Kommune:
Hvis du vil vide mere om Sundhed og Omsorg, opfordrer vi dig til at gennemgå online mini-kurset Velkommen Ombord på Aarhus Kommunes Kursusportal. Kurset er lavet til nye medarbejdere og præsenterer dig for vores organisation, strategi og centrale temaer. Bliver du inviteret til samtale, forventer vi, at du som en del af din forberedelse har gennemført kurset. Kurset tager cirka en halv time. For at kunne tilmelde dig og gennemgå kurset skal du oprette dig som bruger af Kursusportalen med dit cpr-nummer. Du finder Kursusportalen på https://aak.plan2learn.dk/
Hvis du har problemer med at oprette dig, kan du hente hjælp i vejledningen https://aarhus.emply.net/GetFile.aspx?id=45820c5e-4eb5-4ff3-b79e-6a04e6c769b4

Aarhus Kommune betragter mangfoldighed som en ressource og opfordrer derfor alle - uanset alder, køn, handicap, livsstil, religion eller etnisk tilhørsforhold - til at ansøge stillingen.

Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads. 28.000 professionelle og passionerede kollegaer arbejder hver dag for, at vi er en god by for alle. Som ansat i Aarhus Kommune gør du visioner til virkelighed og skaber udvikling, fællesskab og trivsel. Her er der respekt for faglighed, plads til mangfoldighed og mulighed for udfoldelse. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

Leder- og medarbejderroller
Via linket nedenfor finder du de fælles Leder- og medarbejderroller i Aarhus Kommune:
https://aarhus.dk/job/den-attraktive-arbejdsplads/

De fælles leder- og medarbejderroller giver et blik på de forventninger, der stilles til dig, når du som leder eller medarbejder i Aarhus Kommune skal løse den fælles kerneopgave. Ved at synliggøre de forventninger, der stilles – om du er leder eller medarbejder – håber vi på, at vi sammen kan fastholde et godt arbejdsmiljø, en attraktiv arbejdsplads og en kultur med troværdighed, respekt og engagement
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
 • Afstand

  Opret en bruger for at udregne afstand.
 • Geografi:

  8250 Egå

 • Oprettet:

  2021-01-04

 • Ansøgningsfrist:

  2021-01-19
 • Typer:

  Fuldtid

Del Link kopieret