Aarhus Kommune

(Udløbet) 3 PÆDAGOGER SØGES TIL SPECIALSKOLE I AARHUS KOMMUNE

Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job

Vil du være med til at skabe et godt fundament og gode rammer for børnenes læring og trivsel på en specialskole med en kultur præget af mangfoldighed og undervisningsdifferentiering?
Stensagerskolen søger pædagoger med stærke kompetencer og erfaring inden for specialundervisning.
 
Der er minimum 2 faste stillinger og et barselsvikariat på 33-37 timer og med tiltrædelse 1. marts eller senere.

KORT OM SKOLEN
Stensagerskolen er en højt specialiseret skole for en bred gruppe af børn og unge med svære fysiske og/eller psykiske funktionsnedsættelser. Vi har læring i fokus og underviser børn fra børnehaveklasse til og med tiende skoleår. Vi har ca. 235 elever i dette skoleår og er ca. 200 ansatte.
 
Børnene/de unge har vanskeligheder og vidtgående forstyrrelser med et eller flere af følgende områder: opmærksomhed, kommunikation, motorik eller perception. Alle vanskeligheder har en karakter, der kræver en særlig hensyntagende specialundervisning. Undervisningen bygger på struktur, forudsigelighed, anerkendelse og tæt guidning. 
 
Skolefritidsordningen er til og med 7.klasse og er integreret med skolen i et helhedspræget tilbud. Pædagoger understøtter den daglige undervisning i høj grad samt varetager timerne i SFO efter skoletid og på skolefridage.
Det faglige miljø er mangfoldigt, meget specialiseret og med højt fagligt engagement. Vi har ansat lærere, pædagoger, pædagogmedhjælpere, talepædagoger, fysioterapeuter, musikterapeut, it-vejledere, læsevejleder og teknisk administrativt personale. Vi har et bredt tværfagligt samarbejde og tilbud om intern kursusvirksomhed.
 
VI SØGER EN PÆDAGOG, DER:
 • har interesse og meget gerne erfaring med vidtgående specialpædagogik og børn og unge med forskellige handicap
 • har forståelse for det enkelte barn/unges behov og udvikling
 • kan skabe læringslyst og forudsigelighed for børn og unge
 • har interesse for at understøtte undervisning
 • sætter pris på tæt teamsamarbejde og samarbejdet med mange faggrupper
 • har lyst til at indgå i et tæt forældresamarbejde
 • har en fleksibel og kreativ tilgang til opgaveløsningen og kan varetage mange forskelligartede opgaver – også af praktisk/plejende karakter
 • er psykisk robust og indforstået med, at nogle børn/unge i perioder kan reagere markant anderledes, end man oplever hos jævnaldrende i almen-området.
 Løn og ansættelsesvilkår:Løn og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst, bestående af grundløn + evt. kvalifikationsløn + evt. funktionsløn.
 Ugentligt timetal: Fuld tid/Deltid
  Hvis du vil vide mere:
Besøg vores hjemmeside www.stensagerskolen.dk og hvis du har supplerende spørgsmål, er du velkommen til at kontakte pædagogisk leder Søren Benjamin Sørensen på mobil 2326 2450 torsdag den 7.1 og den 14.1 i tidsrummet kl. 10-12. Vi har ikke mulighed for at tage imod besøg af ansøgere.

AnsøgningKlik på ”Ansøg” nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.
Alle ansøgninger behandles fortroligt. I henhold til Aarhus kommunes gældende regler indhenter vi straffe- og børneattester inden ansættelse.

Ansøgningsfrist: 20. januar 2021Det forventes at samtalerne afholdes torsdag den 28. januar 2021

 

Om Aarhus Kommune
Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads. 28.000 professionelle og passionerede kollegaer arbejder hver dag for, at vi er en god by for alle. Som ansat i Aarhus Kommune gør du visioner til virkelighed og skaber udvikling, fællesskab og trivsel. Her er der respekt for faglighed, plads til mangfoldighed og mulighed for udfoldelse. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

Leder- og medarbejderroller
I vedlagte link finder du de fælles Leder- og medarbejderroller i Aarhus Kommune:
https://aarhus.dk/job/den-attraktive-arbejdsplads/

De fælles leder- og medarbejderroller giver et blik på de forventninger, der stilles til dig, når du som leder eller medarbejder i Aarhus Kommune skal løse den fælles kerneopgave. Ved at synliggøre de forventninger, der stilles – om du er leder eller medarbejder – håber vi på, at vi sammen kan fastholde et godt arbejdsmiljø, en attraktiv arbejdsplads og en kultur med troværdighed, respekt og engagement
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
 • Afstand

  Opret en bruger for at udregne afstand.
 • Geografi:

  8260 Viby J

 • Oprettet:

  2020-12-22

 • Ansøgningsfrist:

  2021-01-20
 • Typer:

  Fuldtid

Del Link kopieret