Aarhus Kommune

(Udløbet) Aarhus kommune, område Vest, søger teknisk servicemedarbejder

Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Om jobbet:

Som teknisk servicemedarbejder ved Næshøj plejehjem og lokalcenter Næshøj får du mulighed for at blive en vigtig, vellidt og værdsat samarbejdspartner for det pleje- og sundhedsfaglige personale, der har som opgave at sørge for at skabe den bedst tænkelige dagligdag for plejehjemsbeboerne og brugerne af lokalcentret.
Det bliver din opgave at sørge for at ”tingene” fungerer og for at der styr på ”materiellet”, så borgernes boliger fungerer, og så plejepersonalet kan bruge deres tid på og med borgerne.  

 Dine væsentligste opgaver bliver:
 • Vedligehold af bygninger og deres tekniske installationer – herunder afprøvning
 • Driftsprøver på brandanlæg, indbrudsalarmer, ventilationssystemer m.v.
·       Betjening af velfærdsteknologi
·       Affaldshåndtering
 • Service og administration af cykler, biler og busser
 • Adm. og vedligehold af låsesystemer
·       Varetagelse af brandinstruktion
 • Løsning af diverse ad hoc. opgaver for de borgere og medarbejdere, der anvender bygninger, udstyr og køretøjer.
 • Kontakt til leverandører og samarbejdspartnere


Som teknisk servicemedarbejder på Næshøj bliver du endvidere en del af et team på 11 tekniske servicemedarbejdere, der er ansvarlige for en velfungerende drift af de bygninger, biler og cykler, der hører til de i alt 8 lokalcentre, 7 plejehjem og 233 ældreboliger, der administreres af Område Vest.
Kulturen i det tekniske serviceteam er, at man udviser selvstændighed og ansvarlighed for sine egne huse, og at man hjælper hinanden, når der er behov for det. 
Du vil derfor også skulle være indstillet på at løse opgaver i andre huse.
Til teamet er der tilknyttet en koordinator, der er med til at understøtte fagligheden i opgaveløsningen.
 
Du skal vide, at der er planlagt en omorganisering af Sundhed og Omsorg i 2021. Denne omorganisering vil få betydning for referenceforhold og teamtilhørsforholdet for stillingen, men det er ikke tanken, at den vil få betydning for tjenestestedet.   
 
 
Din profil:
 Vi forestiller os, at du er uddannet ejendomsservicetekniker eller har en anden teknisk, håndværksmæssig baggrund og at du har hænderne ”skruet rigtigt på”.
Du skal endvidere have lyst til udvikle dig inden for det tekniske felt og kunne begå dig på en computer.
 
Det er dog mindst lige så vigtigt, at du har lyst til og trives med at være i kontakt med mange forskellige mennesker (borgere, kolleger fra andre faggrupper, pårørende mv.), der alle oplever, at deres henvendelse bør prioriteres højst. Du skal derfor være god til at kommunikere tydeligt og respektfuldt, så der ikke er tvivl om, hvordan og hvornår henvendelsen bliver behandlet.  
 
Udover at være en dygtig fagperson, der hurtigt kan overskue og prioritere nye opgaver, skal du altså være tillidsvækkende, hjælpsom og i besiddelse af et godt humør, der gør, at du er vellidt blandt både borgere, kolleger og samarbejdspartnere.
 
Endelig skal du kunne arbejde selvstændigt, da du i det daglige arbejde som hovedregel vil være den eneste tekniske servicemedarbejder i huset. 
 
 Du skal have gyldigt kørekort (B)


Derfor skal du vælge os:
 Du bliver også en del af hele Område Vest, der er et af de 7 lokalområder, der leverer pleje, sygepleje, træning, praktisk hjælp og cafetilbud til borgere i Aarhus kommune.
Organisationen består af 7 plejehjem, 8 lokalcentre, 6 hjemmeplejegrupper, en sundhedsenhed samt service og administration.
Vi er kendt for at have engagerede og dygtige medarbejdere og har som ambition at vedligeholde en kultur, hvor alle kender deres opgaver og påtager sig det ansvar, der følger med.  
Vi sørger naturligvis på at klæde dig godt på til opgaven og glæder os til samarbejdet med dig.  
Din nærmeste leder vil være Leder af administration og service Kristian Dall.

Løn og ansættelsesvilkår:

Stillingen ønskes tiltrådt 1. marts 2021.

Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og efter konkret forhandling med den forhandlingsberettigede faglige organisation.

Ugentligt timetal: Fuldtid


Hvis du vil vide mere:

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til:
 Leder af adm. og service, Kristian Dall, tlf: 51576883, mail:   krd@aarhus.dk
Viceforstander for Næshøj plejehjem Susanne Søgaard, tlf:  41874848,  Mail: ssua@aarhus.dk
 Koordinator for teknisk service, Carsten Pedersen, Ttf: 41874326, Mail: carp@aarhus.dk


Ansøgning

Klik på ”Ansøg” nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.

Ansøgningsfristen er den 20. januar 2021.

Vi forventer at afvikle jobsamtaler den 25. januar 2021

I Magistratsafdelingen for Sundhed og Omsorg har vi en generel politik om, at der ved ansættelser indhentes referencer og evt. straffeattest. Du må derfor forvente at blive anmodet herom, hvis vi tilbyder dig stillingen.
 

Om Sundhed og Omsorg og Aarhus Kommune:
Hvis du vil vide mere om Sundhed og Omsorg, opfordrer vi dig til at gennemgå online mini-kurset Velkommen Ombord på Aarhus Kommunes Kursusportal. Kurset er lavet til nye medarbejdere og præsenterer dig for vores organisation, strategi og centrale temaer. Bliver du inviteret til samtale, forventer vi, at du som en del af din forberedelse har gennemført kurset. Kurset tager cirka en halv time. For at kunne tilmelde dig og gennemgå kurset skal du oprette dig som bruger af Kursusportalen med dit cpr-nummer. Du finder Kursusportalen på https://aak.plan2learn.dk/
Hvis du har problemer med at oprette dig, kan du hente hjælp i vejledningen https://aarhus.emply.net/GetFile.aspx?id=45820c5e-4eb5-4ff3-b79e-6a04e6c769b4

Aarhus Kommune betragter mangfoldighed som en ressource og opfordrer derfor alle - uanset alder, køn, handicap, livsstil, religion eller etnisk tilhørsforhold - til at ansøge stillingen.

Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads. 28.000 professionelle og passionerede kollegaer arbejder hver dag for, at vi er en god by for alle. Som ansat i Aarhus Kommune gør du visioner til virkelighed og skaber udvikling, fællesskab og trivsel. Her er der respekt for faglighed, plads til mangfoldighed og mulighed for udfoldelse. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

Leder- og medarbejderroller
Via linket nedenfor finder du de fælles Leder- og medarbejderroller i Aarhus Kommune:
https://aarhus.dk/job/den-attraktive-arbejdsplads/

De fælles leder- og medarbejderroller giver et blik på de forventninger, der stilles til dig, når du som leder eller medarbejder i Aarhus Kommune skal løse den fælles kerneopgave. Ved at synliggøre de forventninger, der stilles – om du er leder eller medarbejder – håber vi på, at vi sammen kan fastholde et godt arbejdsmiljø, en attraktiv arbejdsplads og en kultur med troværdighed, respekt og engagement
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
 • Afstand

  Opret en bruger for at udregne afstand.
 • Geografi:

  8381 Tilst

 • Oprettet:

  2020-12-21

 • Ansøgningsfrist:

  2021-01-20
 • Typer:

  Fuldtid

Del Link kopieret