Aarhus Kommune

ADMINISTRATIV MEDARBEJDER TIL DET ADMINISTRATIVE FÆLLESSKAB ELLEVANG/VORREVANG

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job

Om jobbet:
Til det Administrative Fællesskab Ellevang/Vorrevang søger vi pr. 1. august 2021 en administrativ medarbejder til en fast stilling, på fuld tid, med en spændende og varieret dagligdag, hvor du hver dag er med til at gøre en forskel.

Du bliver en del af Det Administrative Fællesskab Ellevang/Vorrevang, hvor du får 15 fantastiske kollegaer i form af administrative medarbejdere, teknisk service- og kantinepersonale. Personalet er fordelt mellem Ellevangskolen og Vorrevangskolen, og du vil få fast arbejdsplads på Ellevangskolen i Risskov.

Som administrativ medarbejder bidrager du hver dag med en kvalificeret opgaveløsning indenfor en bred vifte af administrative opgaver såsom økonomi og bogholderi, løn- og personaleadministration, børne- og elevadministration, indkøb, IT og kommunikation samt teknisk og administrativ understøttelse af skole og dagtilbud.

Din profil:
·     Du er kontoruddannet og har stærke administrative kompetencer, herunder også økonomiske kompetencer.

·     Du er et passioneret menneske, der motiveres af en omskiftelig hverdag med stor kontaktflade til børn/elever, forældre, medarbejdere, kollegaer og ledelse.

·     Du har lysten til at deltage aktivt i og bidrage til et fællesskab, hvor der altid er plads til et godt grin. Du ønsker at sparre med dine kollegaer med henblik på at gøre hinanden bedre og sikre optimal opgaveløsning.

·     Du finder energi i at være serviceminded og imødekommende, så alle føler sig taget godt imod og hjulpet, når de henvender sig til kontoret enten personligt eller pr. telefon.

·     Du bidrager med en frisk energi og et godt humør.

·     Kendskab til de forskellige systemer der anvendes i skolens/dagtilbuddets administration, vil være en fordel. F.eks. TEA, True Trade, Trio og KMD Rollebaseret Indgang.

·     I forhold til økonomi vil det være en stor fordel med kendskab til NemØkonomi i forbindelse med økonomistyring.
  
Derfor skal du vælge os:
Du kommer til at arbejde i et pulserende, energisk og livgivende miljø, der stiller store krav til din personlighed og til din faglighed – men vi garanterer, at du som minimum får lige så meget tilbage, som du giver.

Du bliver en del af et fantastisk administrativt personale, som er særdeles serviceorienteret, fleksibel og imødekommende, og som skaber de bedste rammer for skolerne og dagtilbuddene.

Med fast arbejdsplads på Ellevangskolen bliver du foruden det administrative fællesskab en del af et positivt, engageret og ambitiøst personale med et stærkt sammenhold. Vores gode samarbejde med ledelse, lærere og pædagoger er medvirkende til, at vi er en stærk del af fællesskabet og de mange gode sociale arrangementer på skolen.

Det skal være sjovt at gå på arbejde. Vi værdsætter derfor og bidrager alle til en uformel omgangstone og et forpligtende samarbejde, hvor det gode arbejdsmiljø er i fokus.

Løn og ansættelsesvilkår:
Løn og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst. Endelig lønfastsættelse sker efter forhandling med den forhandlingsberettigede faglige organisation på baggrund af kvalifikationer.
  
Ugentligt timetal: Fuldtid

Stillingen er til enhver tid betinget af en tilfredsstillende privat straffeattest.
Stillingen er til enhver tid betinget af en tilfredsstillende offentlig straffeattest.
Stillingen er til enhver tid betinget af en anmærkningsfri børneattest.


Hvis du vil vide mere:
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Freddy Fisker på telefon+4541857031.


Ansøgning
Klik på ”Ansøg” nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.
 
Ansøgningsfrist:  
 
Vi forventer, at 1. samtale finder sted i uge XX. Evt. 2. samtale finder sted i uge XX.

Om os
Det Administrative Fællesskab Ellevang/Vorrevang er en administrationsenhed under Børn og Unge, der er opstartet 1. august 2019, efter en fusion af de tidligere administrationsenheder på Ellevangskolen og Vorrevangskolen.
Det Administrative Fællesskab understøtter Ellevangskolen og Vorrevangskolen samt Ellevang dagtilbud og Skejby-Vorrevang dagtilbud.
  
Om Aarhus Kommune
Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads. 28.000 professionelle og passionerede kollegaer arbejder hver dag for, at vi er en god by for alle. Som ansat i Aarhus Kommune gør du visioner til virkelighed og skaber udvikling, fællesskab og trivsel. Her er der respekt for faglighed, plads til mangfoldighed og mulighed for udfoldelse. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

 
Leder- og medarbejderroller
I vedlagte link finder du de fælles Leder- og medarbejderroller i Aarhus Kommune:
https://aarhus.dk/job/den-attraktive-arbejdsplads/

De fælles leder- og medarbejderroller giver et blik på de forventninger, der stilles til dig, når du som leder eller medarbejder i Aarhus Kommune skal løse den fælles kerneopgave. Ved at synliggøre de forventninger, der stilles – om du er leder eller medarbejder – håber vi på, at vi sammen kan fastholde et godt arbejdsmiljø, en attraktiv arbejdsplads og en kultur med troværdighed, respekt og engagement
 
 

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret