Aarhus Kommune

(Udløbet) Bavnehøj Skole søger lærer til musik og matematik

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job

Om jobbet
Vi søger en lærer, som har linjefag i musik og matematik. Stillingen indeholder to matematikhold i indskoling/ mellemtrin og kontaktlæreropgave i begge klasser. Der vil være musiktimer i indskolingen og på mellemtrinnet. 
Hvis ikke du har linjefag i matematik, skal du være indstillet på at undervise i faget samt tage linjefag/KOPRA sideløbende.

Din profil
Du skal være engageret, brænde for dine linjefag, være en god kollega og teamspiller. Du er klar til at arbejde med dine fag i et tæt og forpligtende teamsamarbejde med kolleger i klasse-, fag- og årgangsteam i Stærkere Læringsfællesskaber. For dig er inklusion og et bredt menneskesyn en naturlig del af dit daglige arbejde. Du skal være udviklingsorienteret og parat til at indgå i et ligeværdigt samarbejde med vores øvrige personale. 

Derfor skal du vælge os
Vi kan tilbyde en dynamisk arbejdsplads med en dygtig og ambitiøs personalegruppe, der er i konstruktivt medspil ift. ledelsesteamet. Vi bygger på stærke værdier: Respekt, Mod, Glæde og Fællesskab, og vi ønsker at indtage en central position i Kolt Hasselager området.

Skolen fremstår generelt velholdt med skønne, grønne udearealer. Vi er optaget af at udvikle en praksisorienteret undervisning og SFO. Vi arbejder med udeskole og åben skole og benytter lokalområdet som undervisnings – og aktivitetsrum.

Vi har fokus på udvikling af stærkere læringsfællesskaber ift. elevernes faglige og trivselsmæssige udvikling.

Løn og ansættelsesvilkår
Løn og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst. Stillingen er til enhver tid betinget af en tilfredsstillende offentlig straffeattest samt en anmærkningsfri børneattest.
  
Ugentligt timetal: 37 timer

Hvis du vil vide mere
Hvis du er interesseret i stillingen, opfordres du til at kontakte pædagogisk leder Jens Bech Pedersen på 4185 8222 eller skoleleder Vibeke Kjær Agger på 4185 8814.


Ansøgning
Klik på ”Ansøg” nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.
 
Ansøgningsfrist:  12. maj 2021
 
Vi forventer, at samtaler finder sted d. 17. maj 2021.

Om os
Bavnehøj Skole er en folkeskole i det sydlige Aarhus på Koltvej 17-19 i Hasselager. 
Området er i vækst, og vi forventer, at skolen i fremtiden bliver 4-sporet.

Vi har 80 ansatte og 615 elever.

Du kan læse mere om skolen på vores hjemmeside https://bavnehoejskole.aarhus.dk/
 

 
  
Om Aarhus Kommune
Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads. 28.000 professionelle og passionerede kollegaer arbejder hver dag for, at vi er en god by for alle. Som ansat i Aarhus Kommune gør du visioner til virkelighed og skaber udvikling, fællesskab og trivsel. Her er der respekt for faglighed, plads til mangfoldighed og mulighed for udfoldelse. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

 
Leder- og medarbejderroller
I vedlagte link finder du de fælles Leder- og medarbejderroller i Aarhus Kommune:
https://aarhus.dk/job/den-attraktive-arbejdsplads/

De fælles leder- og medarbejderroller giver et blik på de forventninger, der stilles til dig, når du som leder eller medarbejder i Aarhus Kommune skal løse den fælles kerneopgave. Ved at synliggøre de forventninger, der stilles – om du er leder eller medarbejder – håber vi på, at vi sammen kan fastholde et godt arbejdsmiljø, en attraktiv arbejdsplads og en kultur med troværdighed, respekt og engagement
 
 

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret