Aarhus Kommune

(Udløbet) Dansk- og billedkunstlærer på Vorrevangskolen

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job

Om jobbet:
Lærerstilling på 37 timer pr. 1. august 2021.

Vi søger en lærer, der brænder for at undervise, har et stort hjerte for børn af alle slags og som ønsker et stærkt og forpligtende samarbejde med ledelse og kolleger.

Vorrevangskolen ligger i Aarhus Nord. Der er 520 elever fordelt i 22 distriktsklasser og 15 kommunale specialklasser - samt 125 medarbejdere.

Skolen går for at være et godt sted med en høj medarbejdertrivsel. Der er et stort fagligt engagement, og gennem årene har vi deltaget i adskillige udviklingsprojekter.

Det er en forudsætning, at ansøgere har linjefag eller tilsvarende kompetence i dansk (udskoling/mellemtrin) og billedkunst samt meget gerne et af disse fag: Madkundskab, Musik eller håndværk/design.

Billedkunstlokalet er helt nyrenoveret med nyt inventar, og ikke mindst skolens valgfagselever   håber at få en inspirerende, dygtig og kreativ billedkunstlærer.

Læs mere om skolen på www.vorrevangskolen.dk eller tag kontakt tlf. 26165142 (Vivi Konggaard, viceskoleleder), tlf. 50758490 (Søren Skalkhøj, skoleleder) eller vor@mbu.aarhus.dk


Løn og ansættelsesvilkår:
Løn og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst. Endelig lønfastsættelse sker efter forhandling med den forhandlingsberettigede faglige organisation på baggrund af kvalifikationer.
  
Ugentligt timetal: Fuldtid

Stillingen er til enhver tid betinget af en tilfredsstillende privat straffeattest.
Stillingen er til enhver tid betinget af en tilfredsstillende offentlig straffeattest.
Stillingen er til enhver tid betinget af en anmærkningsfri børneattest.


Hvis du vil vide mere:
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Søren Skalkhøj Petersen på telefon+4550758490.


Ansøgning
Klik på ”Ansøg” nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.
 

Elektronisk ansøgning sendes senest onsdag d.12. maj kl. 12.00      

Ansættelsessamtaler forventes afholdt den 18. maj 2021
  
Om Aarhus Kommune
Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads. 28.000 professionelle og passionerede kollegaer arbejder hver dag for, at vi er en god by for alle. Som ansat i Aarhus Kommune gør du visioner til virkelighed og skaber udvikling, fællesskab og trivsel. Her er der respekt for faglighed, plads til mangfoldighed og mulighed for udfoldelse. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

 
Leder- og medarbejderroller
I vedlagte link finder du de fælles Leder- og medarbejderroller i Aarhus Kommune:
https://aarhus.dk/job/den-attraktive-arbejdsplads/

De fælles leder- og medarbejderroller giver et blik på de forventninger, der stilles til dig, når du som leder eller medarbejder i Aarhus Kommune skal løse den fælles kerneopgave. Ved at synliggøre de forventninger, der stilles – om du er leder eller medarbejder – håber vi på, at vi sammen kan fastholde et godt arbejdsmiljø, en attraktiv arbejdsplads og en kultur med troværdighed, respekt og engagement
 
 

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret