Aarhus Kommune

Afløsningspersonale søges til vores stærke faglige hold!

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job

Om jobbet:

Afløsningspersonale søges til Bofællesskabet Mårslet snarest muligt.

Vi kan tilbyde både fast timeantal og/eller timelønnet ansættelse. Vagterne kan både være dag, aften og weekend. Og evt. også hvis du har mod på nattevagter. Er du f.eks. studerende og vil have erfaring fra praksis i dit studiejob eller har du bare lyst til at prøve kræfter med det pædagogiske arbejde med vores skønne beboere, så tilbyder vi muligheden!

Bofællesskabet Mårslet er et bofællesskab efter §85. Målgruppen er voksne med svær udviklingshæmning og er fysisk svage med individuelle behov for pædagogisk vejledning og støtte.

Vi flyttede i juni måned til Mårslet i en helt nybygget institution lige ved letbanen., Den pædagogiske støtte er tilpasset den enkelte borgers ønsker og behov.

Vi har eget aktivitetshus, hvor borgerne tilbringer formiddagstimerne. Her er personalet også med.  Tværfagligt samarbejde og pårørendesamarbejde er en stor del af den daglige praksis.

Bofællesskabet Mårslet er et døgndækkende tilbud, og arbejdstiden er fordelt med dag-, aften- og weekendarbejde, hele året rundt. Der er tilknyttet vågen nattevagt.

Bofællesskabet Mårslet er borgernes hjem, men også samtidig en arbejdsplads, for de som er ansat til at hjælpe og støtte beboerne i at leve det liv de gerne vil og få opfyldt de behov de har.

Din profil:
Du har vilje, mod, overblik og intuition

Du er tydelig i sprog og handling

Du er loyal, engageret og ansvarlig i din tilgang til borgerne

Du kan tage del i ansvaret for den daglige opgaveløsning og dokumentation

Du har lyst til at støtte beboerne til at give dem fælles oplevelser og minder

Du kan tage ansvar for og medvirker til et godt arbejdsmiljø

Derfor skal du vælge os:

Vi kan tilbyde:

  • En arbejdsplads med plads til forskellighed, faglige dialoger og godt humør.
  • Et bofællesskab, der aktivt arbejder på, at sikre, at vi har kerneopgaven i fokus, og at vi sikrer at vi har samme kurs.
  • Et bofællesskab der har aktive pårørende, som vi påskønner og samarbejder med.

Vi tilbyder et job:

  • Hvor din indsats er med til at gøre en forskel
  • Med åbne og engagerede kolleger
  • Med kolleger i udvikling og med fokus derpå

Løn og ansættelsesvilkår:
Løn og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst. Endelig lønfastsættelse sker efter forhandling med den forhandlingsberettigede faglige organisation på baggrund af kvalifikationer.
  
Ugentligt timetal: deltid/fuldtid

Stillingen er til enhver tid betinget af en tilfredsstillende offentlig straffeattest.

Hvis du vil vide mere:
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Afdelingsleder Louise Friis/Klaus Krogsgaard på telefon 41 874553/41857304 mellem kl. 9.00-12.00.

Ansøgning
Klik på ”Ansøg” nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.
 
Ansøgningsfrist: Søndag den 16. maj 2021.

Samtaler afholdes løbende.
  
Om Aarhus Kommune
Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads. 28.000 professionelle og passionerede kollegaer arbejder hver dag for, at vi er en god by for alle. Som ansat i Aarhus Kommune gør du visioner til virkelighed og skaber udvikling, fællesskab og trivsel. Her er der respekt for faglighed, plads til mangfoldighed og mulighed for udfoldelse. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

 
Leder- og medarbejderroller
I vedlagte link finder du de fælles Leder- og medarbejderroller i Aarhus Kommune:
https://aarhus.dk/job/den-attraktive-arbejdsplads/

De fælles leder- og medarbejderroller giver et blik på de forventninger, der stilles til dig, når du som leder eller medarbejder i Aarhus Kommune skal løse den fælles kerneopgave. Ved at synliggøre de forventninger, der stilles – om du er leder eller medarbejder – håber vi på, at vi sammen kan fastholde et godt arbejdsmiljø, en attraktiv arbejdsplads og en kultur med troværdighed, respekt og engagement
 
 

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret