Aarhus Kommune

(Udløbet) Børnehuset Stenvej i Højbjerg søger ny pædagogmedhjælper i vuggestuen

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job

Om jobbet:

Pr. 1/6-2021 søger vi til vores vuggestue en 30 timers pædagogmedhjælper.

Din profil:

Vi søger en frisk medhjælper der har en positiv og anerkendende tilgang til både børn, kollegaer og forældre. Samtidig skal du være nysgerrig og initiativrig i forhold til børns læring og udvikling.  Vi forventer at du er robust, fleksibel og lærevillig, og at du er glad for at bruge dig selv og dine kompetencer ift. 0-6 års børn.

Derfor skal du vælge os:

Vi kan tilbyde en velfungerende daginstitution med en engageret og faglig dygtig personalegruppe, hvor høj faglig kvalitet, inkluderende fællesskaber, samt tryghed og trivsel vægtes højt.

 
Løn og ansættelsesvilkår:
Løn og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst. 
  
Ugentligt timetal: 30 timer


Hvis du vil vide mere:
Læs mere på Børnehuset Stenvejs hjemmeside.


Ansøgning
Klik på ”Ansøg” nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.
 
Ansøgningsfrist:  7. maj 2021
 

Om os
Stenvej er en integreret institution normeret til 30 børnehavebørn og 17 vuggestuebørn fordelt på 3 grupper. Frøerne (vuggestuen) med børn ml. 0 og 2,5 år, Brumbasserne med børn ml. 2,5 og 4 år samt Humlebierne med børn ml. 4 og 6 år. Der er ansat ca. 10 personaler fordelt på 6 pædagoger og 2-3 medhjælpere samt en pædagogisk leder.
 

 
  
Om Aarhus Kommune
Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads. 28.000 professionelle og passionerede kollegaer arbejder hver dag for, at vi er en god by for alle. Som ansat i Aarhus Kommune gør du visioner til virkelighed og skaber udvikling, fællesskab og trivsel. Her er der respekt for faglighed, plads til mangfoldighed og mulighed for udfoldelse. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

 
Leder- og medarbejderroller
I vedlagte link finder du de fælles Leder- og medarbejderroller i Aarhus Kommune:
https://aarhus.dk/job/den-attraktive-arbejdsplads/

De fælles leder- og medarbejderroller giver et blik på de forventninger, der stilles til dig, når du som leder eller medarbejder i Aarhus Kommune skal løse den fælles kerneopgave. Ved at synliggøre de forventninger, der stilles – om du er leder eller medarbejder – håber vi på, at vi sammen kan fastholde et godt arbejdsmiljø, en attraktiv arbejdsplads og en kultur med troværdighed, respekt og engagement
 
 

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret