Aarhus Kommune

Bystrategi søger en skarp grundsalgsspecialist til udbud og salg af fast ejendom

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job

Bystrategi søger en skarp grundsalgsspecialist til udbud og salg af fast ejendom

Vi søger en specialist med erfaring indenfor salg og udbud til enheden for Opkøb og Grundsalg, der er en del af Bystrategi.

Om Bystrategi 
Bystrategi er en del af Teknik og Miljø i Aarhus Kommune, og byudviklingen i Aarhus begynder i mange tilfælde hos os. Med byliv og bykvalitet som omdrejningspunkt er vi med til at skabe en god by for alle.

Teknik og Miljø består af ca. 900 medarbejdere med den fælles mission at skabe attraktive og bæredygtige rammer for livet i Aarhus. I disse år er Aarhus i vækst. En vækst, som giver mange muligheder for at udvikle byen og udfordrer os til at tænke innovativt og bæredygtigt. I Teknik og Miljø arbejder vi tværorganisatorisk og holistisk og medvirker på denne måde til, at byudviklingen i Aarhus virkeliggøres i et konstruktivt samspil mellem byens borgere, erhvervsliv, det offentliges interesser, de almene boligorganisationer, private bygherrer og investorer.

Om stillingen
Opkøb og Grundsalg
Porteføljen i Opkøb og Grundsalg udvikler og udvider sig konstant, og i øjeblikket udvides den som følge af Byrådets vedtagne Opkøbs- og Grundsalgsstrategi. Byrådet har med Opkøbs- og Grundsalgsstrategien besluttet, at Aarhus Kommune skal spille en stadig mere aktiv rolle som grundejer og udvikler af arealer til byformål ved en aktiv og opsøgende kommunal arealudviklingsindsats.

Vi søger derfor en ny kollega med erfaring indenfor salg og udbud af fast ejendom, der med dokumenteret erfaring, kommerciel forståelse og høj faglighed kan blive en nøgleperson i forhold til at realisere Opkøbs- og Grundsalgsstrategien.

Vi forventer, at du fra starten selvstændigt og med egen opgaveportefølje skal varetage

·         Strukturering af udbud og salg af større kommunale arealer

·         Forhandling og dialog med aktører i ejendomsmarkedet

·         En selvstændig opgavevaretagelse, hvor du får tingene til at ske og trives godt med de mange kontakter.

Du får således en central rolle i forbindelse med de mange nuværende såvel som kommende salg og udbud, der skal bidrage til at realisere strategien sammen med de medarbejdere, der allerede i dag løser tilsvarende opgaver. Der vil være tale om salg og udbud, der vedrører særligt større, mere komplicerede udbud og salg, men også traditionelle grundsalg (som fx udbud af storparceller og parcelhusgrunde).

Vi søger derfor en kollega med overblik, indgående kendskab til de udbudsretlige regler og evne til at strukturere udbudsprocesser.

Din baggrund kan være fra tilsvarende stillinger i andre kommuner eller fra den private sektor – det afgørende er, at du har en flerårig og dokumenteret erfaring med salg af fast ejendom.

Dine faglige kvalifikationer
Vi lægger særlig vægt på

·         at du har høj faglighed og relevant uddannelse, f.eks. som jurist, erhvervsjurist eller ejendomsmægler

·         at du har erfaring med at strukturere og gennemføre større udbud og salg af fast ejendom

·         at du har kommerciel og markedsmæssig forståelse

·         at du er vant til at indgå i forhandlingssituationer

·         at du er løsningsorienteret

·         at du er samarbejdsorienteret

·         at du kan sikre fremdrift i opgaveløsningen

·         at du har kendskab til at arbejde i eller med en politisk styret organisation.

Personlige kompetencer
Som person er du engageret, systematisk, udadvendt, serviceminded og resultatorienteret. Du er velformuleret på skrift, og du er ansvarlig, arbejder selvstændigt og løsningsorienteret og vil gerne gøre en forskel – både i relationen til dine kolleger og i opgaveløsningen. Du sætter pris på en uformel omgangstone og har lyst til at indgå i et travlt team med megen kontakt til eksterne samarbejdspartnere.

Vi kan tilbyde

·         Et alsidigt job indenfor et område i rivende udvikling i en afdeling med en uhøjtidelig omgangstone og højt til loftet, hvor vi prioriterer personlig og faglig trivsel

·         Stor indflydelse på eget arbejdsområde og god kollegial sparring.

Løn og ansættelsesvilkår
Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst mellem Kommunernes Landsforening og den relevante faglige organisation. Lønnen fastsættes efter forhandling med organisationen efter principperne om Ny Løn.

 Den ugentlige arbejdstid vil være 37 timer.

Hvis du vil vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte Koordinerende Afdelingsleder Michael Tolstrup på mito@aarhus.dk/tlf.: 4185 9950 eller Faglig koordinator Jesper Holmgaard på jeho@aarhus.dk/tlf.: 4185 9753.

Ansøgning
Stillingen ønskes besat pr. 1. august 2021.

Vi skal have modtaget din ansøgning senest 21. maj 2021. 

Vi planlægger at holde ansættelsessamtaler primo uge 22/2021.

Stillinger i Aarhus Kommune søges elektronisk. Klik på ”Ansøg” nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.
 

 
  
Om Aarhus Kommune
Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads. 28.000 professionelle og passionerede kollegaer arbejder hver dag for, at vi er en god by for alle. Som ansat i Aarhus Kommune gør du visioner til virkelighed og skaber udvikling, fællesskab og trivsel. Her er der respekt for faglighed, plads til mangfoldighed og mulighed for udfoldelse. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

 
Leder- og medarbejderroller
I vedlagte link finder du de fælles Leder- og medarbejderroller i Aarhus Kommune:
https://aarhus.dk/job/den-attraktive-arbejdsplads/

De fælles leder- og medarbejderroller giver et blik på de forventninger, der stilles til dig, når du som leder eller medarbejder i Aarhus Kommune skal løse den fælles kerneopgave. Ved at synliggøre de forventninger, der stilles – om du er leder eller medarbejder – håber vi på, at vi sammen kan fastholde et godt arbejdsmiljø, en attraktiv arbejdsplads og en kultur med troværdighed, respekt og engagement
 
 

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret