Aarhus Kommune

ADMINISTRATIV MEDARBEJDER TIL DET ADMINISTRATIVE FÆLLESSKAB HARLEV/STAVTRUP

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job

Om jobbet:
I Det Administrative Fællesskab Harlev/Stavtrup søger vi pr. 1. august 2021 en administrativ medarbejder til en fast stilling med en spændende og varieret dagligdag, hvor du hver dag er med til at gøre en forskel.

Du bliver en del af Det Administrative Fællesskab Harlev/Stavtrup, hvor du får 16 fantastiske kollegaer i form af administrative medarbejdere, teknisk service- og kantinepersonale. Personalet er fordelt mellem Harlev og Stavtrup, og du vil få fast arbejdsplads på Næshøjskolen i Harlev.

Som administrativ medarbejder bidrager du hver dag med en kvalificeret opgaveløsning indenfor en bred vifte af administrative opgaver såsom økonomi og bogholderi, løn- og personaleadministration, børne- og elevadministration, indkøb, IT og kommunikation samt teknisk og administrativ understøttelse af skole og dagtilbud. Din opgaveportefølje sammensættes med udgangspunkt i dine kvalifikationer, interesser og ønsker til udviklingsområder.

Din profil:
·     Du er kontoruddannet og har stærke administrative kompetencer.

·     Du er et passioneret menneske, der motiveres af en omskiftelig hverdag med stor kontaktflade til børn/elever, forældre, medarbejdere, kollegaer og ledelse.

·     Du har lysten til at deltage aktivt i og bidrage til et fællesskab, hvor der altid er plads til et godt grin. Du ønsker at sparre med dine kollegaer med henblik på at gøre hinanden bedre og sikre optimal opgaveløsning.

·     Du finder energi i at være serviceminded og imødekommende, så alle føler sig taget godt imod og hjulpet, når de henvender sig til kontoret enten personligt eller pr. telefon.

·     Du bidrager med en frisk energi og et godt humør.

·     Kendskab til de forskellige systemer der anvendes i skolens/dagtilbuddets administration, vil være en fordel. F.eks. TEA, True Trade, NemØkonomi og KMD Rollebaseret Indgang.
  
Derfor skal du vælge os:
Du kommer til at arbejde i et pulserende, energisk og livgivende miljø, der stiller store krav til din personlighed og til din faglighed – men vi garanterer, at du som minimum får lige så meget tilbage, som du giver.

Du bliver en del af et fantastisk administrativt personale, som er særdeles serviceorienteret, fleksibel og imødekommende, hvilket skaber de bedste rammer for børn/elever og samtidig sikrer, at ledere og det pædagogiske personale kan koncentrere sig om de pædagogiske kerneopgaver.

Med fast arbejdsplads på Næshøjskolen bliver du foruden det administrative fællesskab en del af et positivt, engageret og ambitiøst personale med et stærkt sammenhold. Vores gode samarbejde med ledelse, lærere og pædagoger er medvirkende til, at vi er en stærk del af fællesskabet og de mange gode sociale arrangementer på skolen.

Det skal være sjovt at gå på arbejde. Vi værdsætter derfor og bidrager alle til en uformel omgangstone og et forpligtende samarbejde, hvor det gode arbejdsmiljø er i fokus.

Løn og ansættelsesvilkår:
Løn og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst. Endelig lønfastsættelse sker efter forhandling med den forhandlingsberettigede faglige organisation på baggrund af kvalifikationer.
  
Ugentligt timetal: Fuldtid

Stillingen er til enhver tid betinget af en tilfredsstillende offentlig straffeattest.
Stillingen er til enhver tid betinget af en anmærkningsfri børneattest.

Hvis du vil vide mere:
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Administrationsleder Kåre Graversen på 41 84 86 82 / kargra@aarhus.dk
 

Ansøgning
Klik på ”Ansøg” nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.
 
Ansøgningsfrist:  Tirsdag den 8. juni 2021. 
Samtaler vil blive afholdt i uge 24.

Om os
Det Administrative Fællesskab Harlev/Stavtrup er en administrationsenhed under Børn og Unge, der er opstartet 1. august 2019, efter en fusion af de tidligere administrationsenheder på Højvangskolen og Næshøjskolen.
Det Administrative Fællesskab understøtter Næshøj- og Højvangskolen samt Harlev og Stavtrup dagtilbud.
 
  
Om Aarhus Kommune
Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads. 28.000 professionelle og passionerede kollegaer arbejder hver dag for, at vi er en god by for alle. Som ansat i Aarhus Kommune gør du visioner til virkelighed og skaber udvikling, fællesskab og trivsel. Her er der respekt for faglighed, plads til mangfoldighed og mulighed for udfoldelse. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

 
Leder- og medarbejderroller
I vedlagte link finder du de fælles Leder- og medarbejderroller i Aarhus Kommune:
https://aarhus.dk/job/den-attraktive-arbejdsplads/

De fælles leder- og medarbejderroller giver et blik på de forventninger, der stilles til dig, når du som leder eller medarbejder i Aarhus Kommune skal løse den fælles kerneopgave. Ved at synliggøre de forventninger, der stilles – om du er leder eller medarbejder – håber vi på, at vi sammen kan fastholde et godt arbejdsmiljø, en attraktiv arbejdsplads og en kultur med troværdighed, respekt og engagement
 
 +4541848682+4541848682+4541848682+4541848682

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret