2 Pædagogmedhjælpere søges; 26 timer fra 1.5.21 – i børnehaveafdeling samt 29 timer fra 1.6.21 – i vuggestueafdeling | JobDanmark
Aarhus Kommune

2 Pædagogmedhjælpere søges; 26 timer fra 1.5.21 – i børnehaveafdeling samt 29 timer fra 1.6.21 – i vuggestueafdeling

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job

Børnehuset Søhøjen søger to pædagogmedhjælpere, i tidsbegrænsede stillinger. Vi forventer, at du har mulighed for at blive hos os frem til sommeren 2022. Skriv i din ansøgning hvilken af stillingerne, du er interesseret i.

 

OM JOBBET:

Timerne i børnehaven er sammen med vores lille skærmede gruppe af børnehavebørn i alderen 3-6 år, hvor vi pt er 6 børn og 3 medarbejdere. Vi får tildelt støtteressourcer til flere børn med særlige behov, så det er vigtigt, at du er motiveret, har mod på og lyst til at arbejde med børn, som har brug for støtte til fx at overskue dagens aktiviteter, indgå i lege og løse konflikter.

Stillingen i vuggestuen er på en stue med ca 15 børn, i alderen 0-3 år og 5 medarbejdere.

Du skal have interesse for arbejdet med både børnehave- og vuggestuebørn, da vi hjælper hinanden i hele huset ved behov.

 

Begejstres du over at være i selskab med børn? Kan du se værdien i at arbejde i små grupper, med egne relationskompetencer og de daglige rutiner som læringsmiljø? Er du god til at undre dig og sige tingene højt? Kan du bidrage til et hus, som har fokus på opgaven? og til at det skal være et ”rart” og fagligt sted at være – et sted hvor børn og forældre er i centrum?  Har du øje for, at hele huset skal fungere på samme tid? – så vil vi meget gerne høre fra dig:)

DIN PROFIL:

Vi forventer at du:

-   går i øjenhøjde med børn, er empatisk og har mentaliserings evne. Er optaget af barnets perspektiv og møder barnet med positive forventninger og med en tro på at barnet altid gør, det bedste det kan.

 -  kan arbejde selvstændigt med børn i mindre grupper.

-   kan skabe og fastholde en tydelig struktur, hvor du tager ledelse af børnegruppen.

-   kan reflektere over egen praksis, har mod og vilje til at modtage feedback og faglig sparring fra kollegaer.

-   er ansvarlig, stabil og fleksibel ift arbejdstider

-   har overblik, er initiativrig og handlekraftig – både ift aktiviteter med børn og daglige praktiske gøremål

-   kan indgå i et respektfuldt samarbejde med børn, forældre og kolleger

-   er indstillet på et fleksibelt samarbejde med hele huset, hvor alle har ansvar for et godt fagligt og psykisk arbejdsmiljø, med fokus på opgaven og plads til at grine sammen.

-   er positiv, nærværende og engageret – både når det lykkes, og hvis noget er svært.

-   at du har tålmodighed, kan håndtere udfordringer og kan arbejde med gentagelser

-   skriver om dine interesser og hvad dine fremtidsplaner er

 

DERFOR SKAL DU VÆLGE OS

Vi tilbyder:

 

Ø  en arbejdsplads med en god normering, og fokus på kerneopgaven: børnenes trivsel, læring, udvikling og dannelse

Ø  en struktureret hverdag, hvor der prioriteres at være i mindre grupper med øje for at skabe gode læringsmiljøer for børnene.

Ø  et job, hvor du bliver en del af et socialt og fagligt fællesskab med dygtige og erfarne kolleger, der er gode til at hjælpe hinanden.

Ø  en personalegruppe på 25 ansatte, som vægter faglighed, kvalitet i opgaven, udvikling og humor højt.

 

OM OS

Børnehuset Søhøjen er en del af Dagtilbud Tilst, som består af otte institutioner og en dagpleje.

Vi har ca 60 børnehavebørn og 27 vuggestuebørn, fordelt på 2 vuggestuegrupper, 3 børnehavegrupper (den ene med vores kommende skolebørn, og en anden, hvor vores lille specialgruppe med 6 børn er tilknyttet). Vi har en vidunderlig gymnastiksal, hvor der er plads til både kolbøtter, mindfulness, fælles gymnastik og juletræsfest.

Søhøjens børn og forældre er en vidunderlig flok. Knap 30% af vores børn er to-sprogede, nogle børn har særlige behov og funktionsnedsættelser – og fælles for dem alle er, at de er værdifulde og med til at gøre Søhøjen til et dejligt sted at være både barn og voksen.

I Søhøjen vægter vi en anerkendende, nysgerrig kommunikation, og en løsningsorienteret tilgang – med barnet i centrum. Vi stiller høje krav til faglighed, og har eksempelvis sat faglige refleksioner og drøftelser ”på dagsordenen” på såvel månedlige personalemøder, stuemøder, personaledage og ved både spontan- og planlagt sparring – hvor vores faglige fyrtårn også deltager.

Vi vægter nærvær og små grupper og tager udgangspunkt i barnets behov og formåen. Dagen har faste rammer men med plads til nye input og spontan fordybelse. Vi har busser til rådighed flere gange ugentligt, hvilket giver mulighed for ture ud af huset med fokus på udeliv og naturoplevelser.

LØN OG ANSÆTTELSESVILKÅR

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.

HVIS DU VIL VIDE MERE

Er du blevet nysgerrig, så kan du høre mere ved pædagogisk leder Majbritt Thomsen på tlf. 4012 4653 i tidsrummet 13-15.

ANSØGNING

Ansøgningsfrist: 15.4.21, kl. 12.00

Samtaler afholdes løbende.
 

 
  
Om Aarhus Kommune
Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads. 28.000 professionelle og passionerede kollegaer arbejder hver dag for, at vi er en god by for alle. Som ansat i Aarhus Kommune gør du visioner til virkelighed og skaber udvikling, fællesskab og trivsel. Her er der respekt for faglighed, plads til mangfoldighed og mulighed for udfoldelse. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

 
Leder- og medarbejderroller
I vedlagte link finder du de fælles Leder- og medarbejderroller i Aarhus Kommune:
https://aarhus.dk/job/den-attraktive-arbejdsplads/

De fælles leder- og medarbejderroller giver et blik på de forventninger, der stilles til dig, når du som leder eller medarbejder i Aarhus Kommune skal løse den fælles kerneopgave. Ved at synliggøre de forventninger, der stilles – om du er leder eller medarbejder – håber vi på, at vi sammen kan fastholde et godt arbejdsmiljø, en attraktiv arbejdsplads og en kultur med troværdighed, respekt og engagement
 
 +4540124653+4540124653+4540124653+4540124653

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret