Administrativ medarbejder søges til Det Administrative Fællesskab Samsøgade-Møllevang | JobDanmark
Aarhus Kommune

Administrativ medarbejder søges til Det Administrative Fællesskab Samsøgade-Møllevang

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job

Om jobbet:
Det Administrative Fællesskab Samsøgade-Møllevang søger pr. 1. juni 2021 en administrativ medarbejder til en fuldtidsstilling.

Stillingen indeholder en bred vifte af administrative opgaver på hovedsageligt skoleområdet. Den konkrete opgavesammensætning bliver et resultat af dine og dine nye kollegaers kompetencer og erfaringer.

Jobbet er med Samsøgades Skole som arbejdsplads og indeholder opgaver indenfor løn- og personaleadministration på skoleområdet. Dine hovedopgaver bliver:

·         Daglig vikardækning fra kl. 06:45 (kan delvist klares hjemmefra)

·         Daglig dialog med vikarkorps

·         Løn- og personaleadministration på skoleområdet

·         Varetage håndteringen af læreres og pædagogers arbejdstid i fagsystemet TRIO

·         Være specialist og sparringspartner for skoleledelse og skolens ansatte omkring løn- og personalespørgsmål

·         Varetage diverse kontoropgaver, personlige henvendelser, telefonpasning mv.


Din profil:
Vi søger en administrativ medarbejder med gode administrative kvalifikationer. Du skal have lyst til at indgå i den videre udvikling af det administrative fællesskab, der servicerer to skoler og to dagtilbud.

Vi forventer, at du:

·         Har en relevant uddannelse indenfor offentlig administration

·         Har erfaring med løn- og personaleadministration på skoleområdet

·         Kan indgå i et tæt samarbejde med de øvrige administrative medarbejdere

·         Kan være faglig sparringspartner for din nærmeste leder, skoleleder mv.

·         Er serviceminded og imødekommende så alle føler sig godt modtaget og hjulpet, når de henvender sig

·         Arbejder struktureret og kan træffe selvstændige beslutninger

·         Har lyst og vilje til at udforske arbejdsgange og videndele erfaringer med dine kollegaer

·         Kan arbejde i et miljø, hvor tingene sker hurtigt, og hvor ikke alt er forudsigeligt

·         Er god til at prioritere og afslutte arbejdsopgaver


Derfor skal du vælge os:
Du skal søge stillingen, hvis du ønsker at være en del af et administrativt fællesskab, der har et tæt samarbejde med forskellige personalegrupper i en livlig atmosfære.

Vi tilbyder en arbejdsplads, hvor vi arbejder på at have fokus på at videndele på tværs af det administrative fællesskab for hele tiden at følge med i udviklingen af det administrative område i Børn og Unge.

Vi har positive erfaringer med at arbejde hjemme. Der vil derfor i et vist omfang og efter nærmere aftale være mulighed for at arbejde hjemme.

Løn og ansættelsesvilkår:
Løn og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst og endelig lønfastsættelse sker efter forhandling med den forhandlingsberettigede faglige organisation på baggrund af kvalifikationer.

I henhold til Aarhus Kommunes regler vil der før ansættelse blive indhentet referencer, børneattest og straffeattest.

Stillingen er til enhver tid betinget af en tilfredsstillende offentlig straffeattest.
Stillingen er til enhver tid betinget af en anmærkningsfri børneattest.

Hvis du vil vide mere:
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til administrationsleder, Frede Søbjerg på telefon 4187 3732 eller mail: frs@aarhus.dk

Ansøgning
Klik på ”Ansøg” nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.

Ansøgningsfrist: Mandag den 19. april 2021.

Samtaler vil blive afholdt tirsdag den 27. april 2021. På grund af den nuværende situation med begrænsning af spredning af coronavirus (COVID-19) kan samtaler blive gennemført virtuelt..

Om os
Det Administrative Fællesskab Samsøgade-Møllevang er administrations- og byggeteknisk fællesskab for Møllevangskolen, Samsøgades Skole, Møllevang Dagtilbud og Midtbyens Dagtilbud, og vi er i alt 20 medarbejdere fordelt på administration, teknisk service og kantine.

Administrative Fællesskaber er en afdeling i Økonomi og Administration under Børn og Unge. Afdelingen står primært for den decentrale administration af Aarhus Kommunes dagtilbud, skoler, FU-området og specialtilbud.

De lokale Administrative Fællesskaber er ledet af en administrationsleder og omfatter flere enheder, for at man på bedste måde kan supportere dagtilbuddenes, skolernes og FU-tilbuddenes administration og drift. For at opnå en god decentral administration har Administrative Fællesskaber et tæt samarbejde med de decentrale ledelser i dagtilbuddene, skolerne og FU-området, samt andre afdelinger under Børn og Unge.

Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads. 28.000 professionelle og passionerede kollegaer arbejder hver dag for, at vi er en god by for alle. Som ansat i Aarhus Kommune gør du visioner til virkelighed og skaber udvikling, fællesskab og trivsel. Her er der respekt for faglighed, plads til mangfoldighed og mulighed for udfoldelse. Vi har ambitioner for byen – og for dig.
 

 
Om Aarhus Kommune
Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads. 28.000 professionelle og passionerede kollegaer arbejder hver dag for, at vi er en god by for alle. Som ansat i Aarhus Kommune gør du visioner til virkelighed og skaber udvikling, fællesskab og trivsel. Her er der respekt for faglighed, plads til mangfoldighed og mulighed for udfoldelse. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

 
Leder- og medarbejderroller
I vedlagte link finder du de fælles Leder- og medarbejderroller i Aarhus Kommune:
https://aarhus.dk/job/den-attraktive-arbejdsplads/

De fælles leder- og medarbejderroller giver et blik på de forventninger, der stilles til dig, når du som leder eller medarbejder i Aarhus Kommune skal løse den fælles kerneopgave. Ved at synliggøre de forventninger, der stilles – om du er leder eller medarbejder – håber vi på, at vi sammen kan fastholde et godt arbejdsmiljø, en attraktiv arbejdsplads og en kultur med troværdighed, respekt og engagement
 
 +4541873732+4541873732+4541873732+4541873732

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret