Aarhus Business College

.Net-udvikler

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
.Net-udvikler - Aarhus

Hvis et godt, rummeligt og spændende arbejdsmiljø betyder noget for dig, så er vi måske din nye arbejdsplads

Vi arbejder med læringsteknologier og it-systemer til kvalitetsudvikling i undervisningssektoren, som vi også selv er en del af.

Vi vægter arbejdsglæde og dyb faglig indsigt sammen med lysten til hele tiden at udvikle os højt i organisationen. Vi arbejder projektorganiseret og bruger hinandens fagligheder og kompetencer i et respektfuldt gensidigt samarbejde. Udgangspunktet er, at alle forsøger at gøre deres bedste til gavn for fællesskabet.

Hos os tilrettelægger du i høj grad selv din hverdag. Videndeling er i højsædet, og du har altid mulighed for at inspirere andre og blive inspireret.

Vi har brug for en ny udvikler

Du kommer til at spille en væsentlig rolle i udviklingsteamet, der består af 3 udviklere. Du er selvstændig og initiativrig og har drive og interesse inden for alle faser i softwareudviklingsprocessen; fra analyse, krav og design over implementering til test og release og du dokumenterer dit arbejde.

Du er en alsidig softwareudvikler inden for primært web-teknologier, .Net og SQL-server. Du har en it-uddannelse og har lyst til at udvikle dig selv og dit fag i tæt samarbejde med dine kollegaer.

Om os

Du kommer til at arbejde hos @ventures, der er en udviklingsafdeling med 12 medarbejdere på Aarhus Business College med fokus på pædagogisk innovation med it. Vi udvikler forskellige it-støttesystemer til e-læring og kvalitetsudvikling af undervisning, ligesom vi yder didaktisk og pædagogisk konsulentstøtte og kompetenceudvikling inden for e-læring til både interne og eksterne projekter og uddannelsesinstitutioner. @ventures er hjemsted for eVidenCenter, Det Nationale Videncenter for e-læring, der spiller en væsentlig rolle på e-læringsområdet i hele undervisningssektoren.

Se mere om os på http://www.ventures.dk og http://www.evidencenter.dk.

Ansøgningsfrist: 21. maj 2021.

Ansættelse fra 1. august 2021

Yderligere spørgsmål om stillingen stiles på e-mail: mll@aabc.dk til Centerchef Michael Lund-Larsen, @ventures, Aarhus Business College, Sønderhøj 9, 8260 Viby J.

Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes i henhold til gældende overenskomst i staten med mulighed for forhandling af kvalifikationstillæg.

Alle interesserede, uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold, opfordres til at søge stillingen.

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret