Statens Serum Institut

Afdelingssekretær til Afdeling for Epidemiologisk Forskning

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Er du kontoruddannet med tidligere erfaring som sekretær? Kan du holde overblikket i en travl hverdag, og lyder det spændende at være med til at understøtte forskning på internationalt niveau? Så er du måske vores kommende afdelingssekretær.

Om afdeling for Epidemiologisk Forskning
Afdeling for Epidemiologisk Forskning på Statens Serum Institut søger en afdelingssekretær, der kan varetage en række administrative opgaver, der understøtter forskerne - herunder afdelingschefen. Du vil blive et centralt samlingspunkt i afdelingen og en del af et aktivt og internationalt førende forskningsmiljø.

Afdeling for Epidemiologisk Forskning er en dynamisk afdeling med p.t. 30 forskere, ph.d.-studerende og administrative medarbejdere. Afdelingen er internationalt anerkendt for epidemiologisk forskning af høj kvalitet inden for en lang række af sundhedsvidenskabelige områder.

Din hverdag hos os
Stillingen indeholder en bred vifte af opgaver. Du bliver afdelingens centrale samlingspunkt og ansigt udadtil, og det er hos dig, de andre medarbejdere kan få vejledning og hjælp til at løse administrative opgaver. Du sørger for modtagelse af nye medarbejdere og gæster, står for fraværs- og ferieregistrering, indkalder til fælles møder, medvirker i planlægningen af konferencer og sørger for at retningslinjer fra SSI’s direktion bliver implementeret lokalt i afdelingen.

Dine primære arbejdsopgaver bliver bl.a.:

 • Du bliver en generel kontaktperson for afdelingen
 • Personaleadministration, herunder ansættelsesprocedure, introduktion af nye medarbejdere og fraværsregistrering
 • Journalisering af kontrakter og andre dokumenter i SSI’s ESDH-system (360°)
 • Rejseadministration for afdelingens medarbejdere
 • Planlægning og logistik omkring møder, konferencer, seminarer, gæsteforskere og ph.d.-forsvar
 • Løbende håndtering af afdelingens printere og skannere samt evt. bestilling af service
 • Lokaleadministration og bestilling af teknisk service samt varer.
Din uddannelse, erfaring og personlige kvalifikationer
Vi forventer, at du er kontoruddannet og/eller har relevant erfaring fra en lignende administrativ stilling, gerne fra et andet forskningsmiljø. Derudover er det vigtigt, at du:

 • Er indstillet på at spille en central rolle i afdelingens dagligdag
 • Kan arbejde selvstændigt, er kritisk tænkende og optimerer løbende dine arbejdsgange
 • Er fortrolig med Microsoft Office og har flair for IT
 • Kommunikerer godt og korrekt (skriftligt og mundtligt) på både dansk og engelsk
 • Har gode samarbejdsevner og er hjælpsom, tålmodig og vedholdende.
Vi tilbyder
Et job i et internationalt forskningsmiljø med engagerede kolleger, og hvor du dagligt vil skulle samarbejde med andre enheder på SSI. Arbejdet i afdelingen foregår i en uformel omgangstone. Vi hjælper hinanden og prioriterer humor, trivsel og arbejdsglæde. Der vil være mulighed for løbende, relevant efteruddannelse, og SSI er kendt som en familievenlig arbejdsplads, som er centralt beliggende i København tæt på offentlig transport.

Om ansættelsen
Du bliver ansat efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Offentlig Ansattes Organisationer (OAO-S-fællesoverenskomsten) og organisationsaftalen for kontorfunktionærer, laboranter og it-medarbejdere (HK-Stat), jf. organisationsaftalens bestemmelser vedrørende kontorfunktionærer.

Der er tale om en fuldtidsstilling (37 timer om ugen), men efter aftale der vil være mulighed for at aftale en ugentlig arbejdstid på ned til ugentligt 30 timer.

Kontakt os gerne
Få mere at vide om stillingen ved at ringe til forskningskonsulent Annette Huld på tlf. 3268 3159

Er du interesseret?

Klik på "søg stillingen" og send os din ansøgning med CV og eksamensbevis. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 20. Du kan læse mere om Afdelingen for Epidemiologisk Forskning på https://www.ssi.dk/om-ssi/kontakt/afdelinger/e/afdeling-for-epidemiologisk-forskning.

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret