profile-banner.jpg
Ansøgningsfrist: 2022-09-30
Virksomhed: GREVE KOMMUNE
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret
Skattekisten er et stort integreret dagtilbud for børn fra 0-6 år, som er beliggende i Greve midt by. Vi har 6 vuggestuegrupper, 4 børnehavegrupper på 3-4 år og 3 storbørnsgrupper med de ældste børn på 5 år, samt 2 basisgrupper med 6 børn i hver, som er visiteret til gruppen fra hele Greve kommune. Vi er ca. 210 børn og 50 ansatte. En stor og dynamisk personalegruppe med meget viden og alle slags kompetencer.

Vi søger i et barselsvikariat, pædagog/medhjælper eller pædagogisk assistent til muslingestuen.

Vi søger en pædagog/medhjælper eller pædagogisk assistent til muslingestuen, der har erfaring med arbejdet i en vuggestue og som brænder for relationsarbejde med de mindste børn. Du skal sammen med to stuekolleger skabe trygge og udviklende rammer for børnene. Du skal være engageret, nærværende, anerkendende og omsorgsfuld og have gode ideer til spændende læringsmiljøer for små børn. Du skal have viden om små børns udvikling og behov og kunne organisere arbejdet med børnene og tilbyde nogle læringsmiljøer, som passer til det enkelte barns nærmeste udviklingszone. Du skal være god til at formidle dine daglige observationer og viden om børnene til forældrene på stuen og indbyde til åben dialog, omkring børnenes trivsel og udvikling.

Sammen med dine stuekolleger og kolleger fra de andre vuggestuegrupper, skal du være med til at planlægge og organisere forskellige læringsmiljøer for børnene. Dette arbejde tager udgangspunkt i de nye styrkede læreplaner, samt vores egen pædagogiske læreplan for Skattekisten. Du må gerne have konkrete ideer til- og erfaringer med, at arbejde med områder indenfor de pædagogiske læreplaner. Vi har 11 børn og 3 pædagogisk personale på stuerne i vuggestuen.

Vi arbejder med at etablerer en evalueringskultur, hvor vi med indsamlet data fra hverdagen, udvikler og kvalificere vores praksis løbende, så den passer til vores aktuelle børnegruppe og det vi gerne vil opnå med børnene.

Du skal være fleksibel og kunne indgå i et positivt samarbejde med kolleger i hele huset. Du har interesse i at arbejde med hele aldersgruppen 0-6 år, da vi lægger vægt på vidensdeling, læringsfællesskaber og har brug for, at vi kan samarbejde og hjælpe hinanden på tværs i hele huset.

Vi kan tilbyde engagerede og dygtige kolleger at samarbejde med, som har en anerkendede tilgang til børn, forældre og kolleger. Vi har et positivt livssyn med fokus på at skabe forskellige børnefællesskaber, så alle vores børn har mulighed for at deltage i flere børnefællesskaber. Vi ønsker faglige reflektioner og sparring i samarbejdet mellem kolleger og vi har fokus på at tilpasse vores praksis, så den hele tiden stemmer overens med børnegruppens behov.

Ansættelse efter gældende overenskomst.

Ansættelsessamtaler vil finde sted løbende.

Der indhentes børneattest og straffeattest inden ansættelsen.

Har du brug for yderligere oplysninger om stillingen, kan du kontakte pædagogisk leder, Charlotte Granhøj på mail: chpe@greve.dkGeografi:
2670 Greve
Oprettet:
2022-09-08
Ansøgningsfrist:
2022-09-30
Jobtype:
Fuldtid