Afdelingsleder SFO Viby Friskole | JobDanmark
VIBY FRISKOLE

Afdelingsleder SFO Viby Friskole

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job

Viby Friskole søger en engageret uddannet pædagog til skolens fritidsområde, der består af SFO for 0.-3. klasse og klubtilbud for 4.-6. klasse.

Stillingen er som afdelingsleder og kan variere mellem 80 og 100% fastansættelse.

Som afdelingsleder for SFO på Viby Friskole har du hovedansvaret for det øvrige pædagogiske personale, planlægning af de ansattes arbejdstid og ansvaret for udformning af aktiviteter. Arbejdsopgaverne fordeler sig mellem tid sammen med børnene, mødeaktiviteter, administrative opgaver og forældrekontakt.

Vi søger en spændende og engageret medarbejder, som har lyst til at være en del af en travl hverdag med glade børn og gode kollegaer. Du skal have lyst til at arbejde med både SFO- og klubbørn. Vi arbejder løbende med at udvikle vores fritidstilbud, og du bliver en vigtig del af denne proces.

Det er vigtigt for os, at du er den rigtige person. Du skal have lyst til friskoletanken, fællesskabet og til det særlige engagement, som er en naturlig del af skolens kultur. Du er som menneske empatisk, omsorgsfuld og anerkendende i din tilgang til børnene. Du er en mødestabil og selvstændig person, der selv tager initiativer og sætter ting i gang – og som kan følge dem til dørs. Du kan arbejde på egen hånd, bevare overblikket i en travl hverdag og har lyst til fællesskabet.

SFO og klub

På Viby Friskole lægger vi vægt på, at der også i fritidstilbuddene arbejdes pædagogisk med børnene, både hvad angår aktivitetsudbud, social trivsel og personlig udvikling. Der er et tæt samarbejde mellem skole og fritidstilbud, og børnene møder flere af de ansatte begge steder. SFO´en har ca. 80 børn og klubben ca. 45, og begge dele har til huse i dejlige, rummelige lokaler, i en af skolens bygninger.

Om Viby Friskole

Viby Friskole er et-sporet og har ca. 200 elever fra 0. til 9. klasse samt SFO og klub. Nogle af nøgleordene for skolen er:

Morgensang, lejrskoler, faglighed, kreativitet, anerkendelse, pædagogisk udvikling, tværfaglighed, relationskompetence og en spændende dagligdag.

Du kan læse mere om skolen på www.viby-friskole.dk. Du er også velkommen til at kontakte skoleleder Peter Mortensen eller viceskoleleder Sanne Sanddal Poulsen på 4619 3244.

Ansøgninger skal fremsendes elektronisk til job@vibyfriskole.dk senest søndag 18. april 2021. Vedlæg meget gerne anbefalinger og udtalelser fra tidligere jobs. Vi afholder samtaler onsdag og torsdag i uge 16

Ansættelsen sker i henhold til gældende overenskomst og organisationsaftale mellem Finansministeriet og LC.

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret