Prostigma A/S

(Udløbet) Anlægsgartner søges til spændende stilling i en virksomhed i Silkeborg

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job

Er uddannet anlægsgartner og er du på jagt efter din nye arbejdsplads, samt kan du trives du i en travl hverdag? Så er det måske dig vi søger til vores virksomhed i Silkeborg.

Vi er en virksomhed der siden 2009 har udtænkt, anlagt og haft hænderne i mulden på en lang række grønne, gedigne løsninger for kunder i og omkring Silkeborg. Vi er et full-service anlægsgartnerfirma som servicerer både private bolgier, erhvervsejendomme og offentlige institutioner med alt fra nye græsplæner til beplantning, beskæring, belægning og rullegræs. 

For os er kvalitet og stolthed utrolig vigtig! Vi mener at service først er service, når den omsættes til praksis. Som anlægsgartnere sætter vi en ære i, at vores kunder både kan se og mærke, at vi har været der. 

Vi står lige nu og søger de næste medarbejdere i vores dynamiske team – Vi søger en eller to anlægsgartnere til vores virksomhed, som kan trives i en travl og spændende arbejdsdag. Vores krav er at du selvfølgelig er udlært anlægsgartnere og at du har stor fokus på stoltheden i dit fag. Stillingen er med henblik på fastansættelse i vores virksomhed, og der er opstart hurtigst muligt. 

Vi forventer at du:      

  • Er faglært anlægsgartner og udfører dit arbejde med stor stolthed       
  • Kan bidrage med et god arbejdsmoral og godt humør      
  • Er interesseret i at videreudvikle dine kompetencer. 

Vi tilbyder:     

  • Løn efter kvalifikationer     
  • Spændende arbejdsopgaver   
  • Stor mulighed for videreudvikling af kompetencer. 

Interesseret?

Lyder dette som en stilling for dig? Så skal du ikke tøve med at søge stillingen.Hvis du har yderligere spørgsmål til stillingen, så er du mere end velkommen til at kontakte Morten Sandvei på tlf 53769171 eller på mail job@kandidaterne.dk – Når du søger stillingen bedes du noterer ref. Nummer 126387 i emnefelten. 

Vi glæder os til at høre fra dig!

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret