Prostigma A/S

Alsidig VVS-Montør til service opgaver i København

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job

Er du en alsidig VVS-montør med erfaring og gå-på-mod, så kan du nu blive en del af teamet.


Vi tilbyder VVS service og installationer med mange års erfaring. Vi udfører alle opgaver, der går ind under det gamle begreb blikkenslager.​En stor del af vores arbejde er servicearbejde - altså ad hoc opgaver. Det vil sige, når der opstår uforudsete situationer som et sprængt vandrør, problemer med tilslutningen af gaskomfuret eller noget helt tredje. Vi udfører både badeværelses modernisering, tag renovering, blikarbejde og totalentreprise.​En anden stor del af vores arbejde med VVS består i badeværelsesmodernisering og –restaurering. Vi arbejder primært i København, hvor badeværelserne ofte er meget små. Her kan vi hjælpe med at udnytte pladsen optimalt.

Vi søger lige nu en dygtig VVS-montør, der skal arbejde på service opgaver i hovedstadsområdet. Dine arbejdsopgaver bliver varierende, så det er et krav, at du har god erfaring med lidt af hvert inden for faget og før har arbejdet på har kørt service.

Vores virksomhed er kendetegnet ved kvalitet, service og grundighed. Vi har fokus på det gode håndværk, holdbarhed og den pæne finish. Du skal derfor være faglært VVS-montør og have flere års erfaring inden for branchen og have dansk svendebrev.

Stillingen er med henblik på fastansættelse, og vi tilbyder løn efter kvalifikationer. Opstart er hurtigst muligt. Så tøv ikke med at kontakte os.

Sådan er du:

  • Du er faglært VVS-montør og har flere års erfaring med faget
  • Du har dansk svendebrev
  • Du udfører dine arbejdsopgaver med højest mulig kvalitet
  • Du er serviceminded og udfører opgaven med et smil
  • Du har kørekort B


Sådan er vi:

  • Vi tilbyder løn efter kvalifikationer
  • Vi tilbyder hurtig opstart
  • En arbejdsplads med godt humør og gode arbejdsvilkår


Lyder det som noget for dig?
Hvis du er interesseret i stillingen, kan du kontakte Morten Sandvei på tlf: 53769171 eller job@kandidaterne.dk. Husk at vedhæfte reference nr. 126340.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret