INGEBORGGÅRDEN

Dagvagt søges! Skal du ikke være en del af Plejehjemmet Ingeborggårdens dygtige daghold?

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job

Vil du arbejde med afsæt i visionen: ”Det gode liv”? Er du social- og sundhedsassistent og brænder du for at arbejde med ældre? Så er du måske vores nye kollega på plejehjemmet Ingeborggården, Troels Lunds vej 27, med plads til 90 beboere. 

Vi arbejder med trivsel gennem nærvær, respekt, glæde og rummelighed. Det gør vi for at skabe det gode liv for vores beboere, pårørende, samarbejdspartnere og for hinanden. Vi ønsker os en kollega, der sammen med os, kan arbejde ud fra vores visioner, tanker og værdier. Vi er en organisation i udvikling, hvor du har mulighed for at sætte dit præg.

Som dagvagt bliver du en del af et fast dagteam på afdelingen, hvor der er sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter, social- og sundhedshjælpere, sygehjælpere samt elever og studerende. Du får en bred vifte af opgaver, heriblandt pleje- og omsorgsopgaver, sygeplejeopgaver og dokumentation i CURA.

Er du igangsætter hvor du har lyst til at prøve nye ting af, så er det den rette arbejdsplads du søger. Stillingen er på 37 timer ugentligt, men har du et ønske om et mindre timeantal, er vi fleksible.

Vi kan tilbyde, en arbejdsplads:
Hvor vi har engagerede medarbejdere, der brænder for arbejdet med ældre og har fokus på kompetenceudvikling. Vi har fokus på vores arbejdsmiljø, der bliver arbejdet aktivt med igennem vores arbejdsmiljørepræsentanter.
Vi har været en del af Demensrejseholdet, hvor vi har uddannet nøglepersoner, som uddanner deres kollegaer blandt andet gennem systematisk arbejde med beboerkonferencer. Der er fokus på beboere med demens, samt hvad deres og vores adfærd gør ved hinanden. Vi har allerede i denne proces set en udvikling, som giver en meget bedre hverdag og dermed trivsel hos den enkelte beboer. Lyder dette som noget for dig, så skal du ikke tvivle med at sende os en ansøgning. 
Hvis det er i din interesse, ønsker vi, at få flere vejledere uddannet.  

Lidt om os som arbejdsplads
Ingeborggården er Frederiksberg Kommunes største plejehjem. Vi har eget produktionskøkken og et aktivitetscenter, hvor beboerne kan deltage i alt fra gymnastik og træning, til musik og sang med vores fysioterapeuter, ergoterapeuter, aktivitetsmedarbejdere og frivillige. Vi er et innovativt og udviklingsorienteret plejehjem, og vores mission er at skabe et godt og værdigt liv for beboerne gennem faglighed og udvikling af medarbejdere.  Ingeborggården er midt i en spændende moderniseringsproces, hvor vi bygger et helt nyt plejecenter med plads til 200 beboere. I byggeperioden er plejehjemmets beboere og medarbejdere fordelt på to adresser, nemlig Troels-Lunds Vej 27 og Nimbusparken 26 på Frederiksberg. Vi er ét plejehjem fordelt på to adresser med sammenlagt 148 beboere. Du kan læse mere om Ingeborggården på vores hjemmeside: http://www.ingeborggaarden.dk og se denne video om os.

Hvad forventes af dig:
  • At du har en høj faglighed og gode samarbejdsevner
  • At du kan lide- og har forståelse for at arbejde med beboere med demens
  • At du kan bidrage med både empati og høj faglighed til dit team
  • At du er udviklingsparat og har erfaring med medicinadministration og FMK registrering.
Lyder det som dig, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Camilla Malvika à Rogvi Krog på telefon 2898 0427 eller på mail cakr07@frederiksberg.dk.

Ansøgningsfrist er mandag d. 15 juni kl. 12.00. Tiltrædelse ønskes snarest og ansættelsessamtalerne afholdes løbende.
 

Frederiksberg er en levende by med et dynamisk bysamfund. Byens sjæl bygger på vores historie og klassiske arv og er med til at præge den spændende udvikling af Frederiksberg som en grøn, sund og pulserende del af Hovedstaden.
Vi er en moderne kommune, der betjener 104.305 borgere. Frederiksberg Kommune ønsker at fremme ligestillingen og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion, etnisk tilhørsforhold eller handicap.

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret