ERHR Rekruttering ApS

(Udløbet) Controller

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job

Dygtig medarbejder med et selvstændigt ansvar

Om Difko:

Difko er med sin 45-årige historie et af Danmarks ældste selskaber inden for udvikling, salg og administration af investeringsprojekter. Difko har udviklet, og sikret finansiering til, danske og internationale projekter for over 30 mia. kr. inden for shipping, vindmøller, solenergi samt ejendomme.

Difko er en af de mest erfarne og velanskrevne aktører på markedet. Difko er fondsejet og er til for investorerne!

Virksomheden er præget af høj faglighed, dybt engagement, godt humør og velordnede forhold. Kontoret er beliggende i attraktive lokaler i Herning.


Jobbet

Du kan se frem til en alsidig hverdag med en række spændende opgaver inden for selskabsadministration og får ansvaret for egen portefølje, med aktiviteter primært i udenlandske vindmølleparker. Du kommer til at håndtere administrative opgaver og du får kontakt til ejere og samarbejdspartnere. Mere konkret får du ansvar for:

 • Udarbejdelse af budgetter, periode- og årsregnskaber samt skattebilag
 • Opfølgning på selskabernes budgetter med rapportering til selskabernes direktioner
 • Opfølgning på selskabernes likviditet og budgetter
 • Gennemgang af rapporteringer fra udenlandske administratorer
 • Afstemninger, bogføring , moms og øvrige regnskabsmæssige opgaver
 • Kontakten til danske og udenlandske revisorer og samarbejdspart­nere
 • Ad hoc opgaver

Din profil

Du har en relevant teoretisk uddannelse og gerne erfaring fra en tilsvarende stilling. Du er ajour med relevant lovgivning og gerne kendskab til skat­temæssige forhold.

Sprogligt kommunikerer du forhandlingsvant på både dansk og engelsk samt du kan læse og forstå tysk og er i øvrigt en dygtig kommunikator, du kan begå dig på alle niveauer i organisationen. Det er vigtigt, at du har IT-forståelse og er vant til at sikre, at IT bliver brugt proaktivt til forretningsunderstøttelse.

Derudover er du

 • erfaren med bogholderi, og du kan varetage bogføring, fakturering, betalinger, afstemninger, lønadministration og årsafslutninger
 • en erfaren bruger af Office-pakken
 • udadvendt med en høj grad af service og kan bevare overblikket i pressede perioder, du trives i et åbent og godt arbejdsmiljø, er uformel, humoristisk og lige­frem
 • troværdig og har høj integritet

Difko tilbyder

Et spændende job med et bredt spektrum af opgaver og tilsvarende udfordringer i en virksomhed præget af høj faglighed, dybt engagement, godt humør og velordnede forhold.

Attraktive løn- og ansættelsesvilkår.


Ansøgning:

ERHR Rekruttering håndterer denne rekrutteringsproces for Difko A/S, og derfor skal alle ansøgninger fremsendes via linket i højre side.

Alle spørgsmål vedrørende denne stilling, bedes rettet til ERHR Rekruttering, att.: Michael Folmann på mobil +45 2121 6464

Ansøgningsfrist er hurtigst muligt. Personlige interviews afholdes løbende

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret