profile-banner.jpg
Ansøgningsfrist: 2022-09-29
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret
Da vi har nok at lave, har vi brug for en dygtig sekretær, som kan jonglere med stort og småt og altid følger opgaverne til dørs. Kan du holde flere bolde i luften ad gangen? Kan du lide at arbejde et sted, hvor to hverdage ikke er ens, og der er fart over feltet? Og synes du samtidig, det lyder spændende at blive del af en organisation, der er med til at løfte det danske sundhedsvæsen ind i fremtiden? Så skal du søge jobbet som administrativ sekretær i Nationalt Genom Center.

Om Nationalt Genom Center
Nationalt Genom Center (NGC) er en styrelse under Sundhedsministeriet, som har ansvar for at drive og udvikle en sikker national infrastruktur i sundhedsvæsenet, som understøtter, at læger og forskere ved hjælp af viden om patienters gener, ny teknologi og anden viden kan udvikle målrettet behandling.

Du kan finde mere information om Nationalt Genom Center her: www.ngc.dk

Din hverdag hos os
Stillingen er placeret i NGC’s direktionssekretariat, og du refererer til sekretariatschefen, men du kommer til at løse opgaver på tværs af hele centeret. Du kommer til at arbejde tæt sammen med vores centersekretær og ledelsens PA samt vores student og piccoline om at få hverdagen i centeret til at hænge sammen. Det er vigtigt, at du er serviceminded, imødekommende og god til at fornemme, hvad der er mest brug for lige her og nu. Du kommer til at sidde ”midt i orkanens øje”, så du skal lide have liv omkring dig. Du kan både tage et referat, levere superbrugerhjælp til dine kolleger – og brygge en kande kaffe.

Dine arbejdsopgaver bliver blandt andet:

 • Diverse administrative opgaver på tværs i centeret
 • Yde praktisk bistand til blandt andet mødeplanlægning, konference og workshops
 • Hjælpe centerets medarbejdere som superbruger inden for administrative systemer, IT-udstyr, brug af videomødefaciliteter m.m.
 • Lettere sagsbehandling herunder journalisering i WorkZone
 • Besvare telefoner og fordele post fra hovedpostkassen
 • Lave lettere sekretariatsbetjening (mødereferater og mødebookinger i Outlook mv)
 • Vedligeholde diverse lister og oversigter
 • Tovholderfunktion i forhold til vores to kontorejendomme.
Din uddannelse, erfaring og personlige kvalifikationer
Vi forventer, at du har en relevant kontoruddannelse og gerne et par års erfaring som sekretær. Det er en fordel, hvis du har erfaring fra en politisk styret organisation, men det er ikke et krav. Derudover er du:

 • habil bruger af MS Office programmerne (specielt Outlook og kalenderfunktion), fortrolig med it og kender til elektronisk sags – og dokumenthåndtering (WorkZone)
 • god til at formulere dig på skrift, helst både på dansk og engelsk, da vi har flere kolleger, som ikke taler dansk
 • glad for at samarbejde med mange forskellige mennesker med forskellige baggrunde.
Vi lægger mere vægt på, at du får ting fra hånden, end at du har styr på detaljerne ned til sidste decimal.

Vi tilbyder
Vi tilbyder et alsidigt job i en ung tempofyldt organisation. Vi er præget af pionér-ånd og et stærkt ønske om at gøre noget godt for patienter og forskere i det danske sundhedsvæsen. Der er gode muligheder for selv at præge jobbet, hvor to dage sjældent ligner hinanden. Omgangstonen er venlig, og vi er gode til at hjælpe hinanden.

Om ansættelsen
Du bliver ansat efter gældende fællesoverenskomst mellem Skatteministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer – Det statslige Område, samt organisationsaftale for kontorfunktionærer, laboranter og it-medarbejdere (HK).

Stillingen er normeret til 30-37 timer.

Kontakt os gerne
Få mere at vide om stillingen ved at ringe til sekretariatschef Christian Dubois på 2257 2988 eller centersekretær Mette Kjær på 2182 9320.

Er du interesseret?
Klik på "søg stillingen" og send os din ansøgning med CV og eksamensbevis.

Oprettet:
2022-09-09
Ansøgningsfrist:
2022-09-29
Jobtype:
Fuldtid