Aamanns ApS

Aamanns Køkken søger opvasker til kantine og frokostordning

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job

Om arbejdspladsen

Aamanns Køkken er beliggende på Refshalevej, helt ud til vandet, på Refshaleøen. Der er tale om et åbent køkken på 100 m2 i en renoveret fabrikslokale på 750 m2, der fungerer som kantine og selskabslokale.

Du vil blive en del af et køkkenteam, der serverer mad for omkring 600 gæster i vores frokostordning med kuverter ud af huset og kantinedrift, hvor vi varierer menuen fra dag til dag.


Om dig: 
  

  • Du er mødestabil.
  • Du arbejder målrettet og effektivt.
  • Du arbejder selvstændigt og tager ansvar.
  • Du har gerne erfaring fra tidligere opvaskerjobs, men det er ikke et krav.
  • Du forstår dansk eller engelsk.


Vi tilbyder:

  • Hos Aamanns Køkken bliver du en del af et super dedikeret team. Engagementet er højt og med fokus på kvalitetsråvarer og ærligt kokkehåndværk.
  • En arbejdsplads i stor udvikling med flad ledelsesstruktur, indflydelse, glade og kvalitetsbevidste gæster, kunder og kolleger.
  • Fuldtidsstilling med arbejdstider fortrinsvis i dagtimerne mandag-fredag fra 09.00-17.00.
  • Løn efter kvalifikationer.
  • Opstart snarest muligt.

Kontakt os: Hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis dette lyder som noget for dig, så send din ansøgning og dit cv vedhæftet til: job@aamanns.dk.  

Skriv "Opvasker til Aamanns Køkken" i emnefeltet.        

Læs mere om Aamanns på http://www.aamanns.dk


Mere om Aamanns

Aamanns er stiftet af kokken Adam Aamann, som i 2006 åbnede vores første smørrebrødsrestaurant og Take Away på Østerbro i København. Dengang som i dag, er udgangspunktet kvalitets smørrebrød med afsæt i det klassiske danske frokostkøkken men i en ny fortolkning. I dag har Aamanns en række forskellige forretninger, der alle arbejder med samme gastronomiske værdisæt og transformerer den høje kvalitet, som vi er kendt for i vores smørrebrød, til andre retter.

Indsatsen med at revitalisere og genopfinde smørrebrødet har kastet meget anerkendelse af sig. Både fra de mange glade stamgæster, men også fra anmeldere danske såvel som internationale. Restauranterne Aamanns Etablissement og Aamanns 1921 er f.eks. igennem en lang årrække blevet anbefalet i Guide Michelin. I 2019 vandt vi prisen ”årets smørrebrød” fra Danske Madanmeldere.

Aamanns består i dag af nedenstående forretninger:

  • Aamanns Deli & Take Away (siden 2006)
  • Aamanns Etablissement, frokostrestaurant (siden 2009)
  • Aamanns CPH, spisested i Københavns Lufthavn (siden 2015)
  • Aamanns Frokostordning (siden 2015)
  • Aamanns Køkken & Event, venue og kantine på Refshaleøen (siden 2015)
  • Aamanns 1921, restaurant (siden 2017)
  • Aamanns Broens Gadekøkken, vores street-food der åbner i 2021.
  • Aamanns Botanical Senses (sæbeserie og lotion)
  • Aamanns Kryddersnaps (snaps-serie i samarbejde med Braunstein)
  • Aamanns kogebøger


Økologi, Dyrevelfærd og bæredygtighed

Bæredygtighed, dyrevelfærd og økologi har altid været stærke værdier for os, og alle vores forretninger bygger på disse grundelementer. I 2019 fik tre af vores afdelinger Det Økologiske Spisemærke i sølv, hvilket betyder 60-90 % økologi i køkkenerne, og vi arbejder konstant med bæredygtighed på flere områder, herunder madspild, affaldssortering, emballage mv. Aamanns deltager pt. i ”Bæredygtig Bundlinje” i samarbejde med Københavns Kommune, DI og Gate21.

Vi tilbereder alt på menuen af råvarer, som leveres af vores dygtige leverandører og mindre lokale økologiske landbrug. Vi har samarbejdet med vores leverandører gennem mange år og værdsætter dialog, hvor vi ud over bestillingerne også er med inde over planlægningen af produktionen af næste sæsons råvarer.

Du kan læse mere om Aamanns på http://www.aamanns.dk

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret