Dagrofa ApS

Bliv Købmand i SPAR

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job

SPAR søger selvstændige købmænd til køb af butikker

Vi tilbyder selvstændighed med markedets største ledelsesmæssige frihed

I Dagrofa koncernen tror vi på, at du ved at investere i din egen lokale SPAR butik, får en særlig mulighed for at blive byens købmand i lokalområdet. Med forskellige finansieringsmuligheder og markedets største frihedsgrad som selvstændig købmand, går vi efter de mest vækstorienterede købmænd.
Din ejerandel bliver 100 %, og overskuddet er dit. Forventet egen finaciering er omkring kr. 300.000, men det kan variere fra butik til butik med forskellige finanserings muligheder.

Vi arbejder for, at din hverdag bliver nemmere, billigere og mere velsmagende

Vi kender vores kunder og ved at de kræver friske varer og gode kundeoplevelser for at bakke op om deres lokale købmand.

Fagligt er du stærk. Du har erfaring fra dagligvarebranchen som købmand, souschef eller afdelingsleder og du vil kunne drive og opretholde et højt fagligt niveau. Du har en struktureret og handlekraftig tilgang til at drive butik og evner selv i en travl hverdag, at sikre det personlige salg og den gode kundekontakt.

Dit ansvar – din butik

SPAR har knap 140 butikker fordelt i Danmark. Som købmand får du mulighed for at udnytte Dagrofas styrke til konkurrencedygtige indkøb, slagkraftig markedsføring og moderne butiksdrift, samtidig med at du får mulighed for at forløse din frihed som købmand. Din succes afhænger af din evne til at forankre butikken lokalt ved at skabe og vedligeholde nærheden til lokalområdet.
Det kan du ikke gøre alene og derfor omgiver du dig med motiverede og engagerede medarbejdere, som er glade for og stolte af deres arbejdsplads.

Er det noget for dig, så tøv endelig ikke med at sende en ansøgning via linket her på siden.

Konkrete spørgsmål rettes til vores Butiksudvikling på tlf.: 7233 2425 eller pr. mail: butiksudvikling@dagrofa.dk

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret