Dagrofa ApS

Delikatesse assistent søges til MENY Hellerup

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job

Er du klar til en hverdag med masser af gode kundeoplevelser og kollegastunder? Og vil du lære at bruge friske og hjemmelavede råvarer til at skabe både nye og klassiske måltidsløsninger?

Så er du måske den person, vi søger.

 

Velkommen til delikatessen i MENY Hellerup

I MENY er vi kendte for vores kvalitet, og i delikatessen i MENY Hellerup har vi gjort det nemt at spise godt. Her tilbyder vi nemlig mere end blot de bedste råvarer. Vi tilbyder et bredt udvalg af lune og kolde retter til enhver situation – lige fra det klassiske smørrebrød til den komplette menu til årets højtider.

Bliv en af vores MADarbejdere

I MENY kalder vi vores medarbejdere for MADarbejdere, og i delikatessen vil du møde dygtige fagfolk, der er passionerede omkring mad og gode råvarer. Du behøver ikke nødvendigvis være et naturtalent, som kan det hele fra dag 1.

I MENY hjælper og støtter vi hinanden. Vi udvikler os sammen. Og vi er naturligvis klar med et grundigt introduktionsforløb med masser af god, kollegial sparring, så du hurtigt kommer ind i jobbet og bliver en del af fællesskabet i MENY Hellerup. 

Du laver kvalitet i køkkenet og ved disken

Som delikatesseassistent kommer du til at prøve lidt af hvert. Du har primært fokus på produktionen af friske måltidsløsninger i køkkenet, og samtidig tager du proaktivt del i udviklingen af nye retter, så delikatessen altid matcher de behov, vores kunder har. 

Derfor er dine opgaver bl.a. at:

  • deltage i den daglige produktion og kundebetjening
  • sikre, at vores stærke koncepter, egenkontrol og faste rutiner overholdes
  • være med til at udvikle nye retter og måltidsløsninger
  • indgå i et team, hvor kvalitet og god kundebetjening er i fokus

Vi er arbejdspladsen, du glæder dig til at møde ind til

MENY skal ikke bare være et godt sted at handle. Det skal også være en arbejdsplads, hvor tiden går hurtigt, fordi du har haft det sjovt og er blevet udfordret. Det er en kultur, du selv er med til at forme og påvirke, for vi giver vores MADarbejdere rum til at være kreative, udfordre os og dele gode ideer. Og så mærker du tydeligt, at dine kolleger kan lide og går op i det, de laver.

Vi byder alle typer velkommen

  • Du har allerede arbejdet med mad – fx som delikatesseelev eller fra en restaurant, en kantine, et køkken, en butik eller noget helt andet.
  • Det vigtigste er, at du vil arbejde med mad, kunder og blive vores nye MADarbejder.

Hvis du kan se dig selv som vores nye delikatesseassistent, er vi meget interesserede i at høre mere om, hvem du er, og hvorfor du er den rette til jobbet.

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret