DOMU ApS

(Udløbet) Bygningskonstruktør til modulbyggeri

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job

Konstruktør til modulbyggeri

Vi søger en bygningskonstruktør til en spændende stilling, som kan varetage produktionsgrundlag og kvalitetssikring af hele fremstillingsprocessen. 

Brænder du for præfabrikation / optimering og vil du være med på holdet der skal løfte et nyt byggesystem på ejendomsmarkedet? Så er det lige dig vi mangler.

DOMU producerer uorganiske bolig units (moduler), med høj grad af standardisering, målrettet til professionelle ejendomsinvestorer og udlejningssegmentet. Fabrikkens flow og opsætning baseres på LEAN produktion og høj grad af digitalisering, som du skal hjælpe med at optimere løbende. Som bygningskonstruktør får du ansvaret for produktionsgrundlaget og kvalitetssikringen.

Arbejdsopgaverne: 

  • Udarbejde produktionsgrundlag, herunder detaljetegninger, instruktioner og kvalitetssikring af alle processer på fabrikken. 
  • Dokumentere anvendte processer og materialer. 
  • På sigt kvalitetssikre på byggepladserne og instruere samarbejdspartnere. 

Dine kompetencer: 

  • Du er uddannet bygningskonstruktør eller bygningsingeniør.
  • Du har ideelt set erfaring med industriel fremstilling af modulboliger eller en bred all-round erfaring med byggeriets processer, fra det bærende system til installationer samt erfaring med konstruktionsprocessen og en god BIM forståelse. 
  • Som person er du resultatorienteret og formår at sætte og overholde deadlines, samt sætter en stolthed i at levere et ordentligt stykke arbejde. 

DOMU tilbyder: 

  • En spændende stilling hvor du får stor indflydelse på alle arbejdsprocesserne samt virksomhedens kvalitetssikring og optimering. 
  • Løn efter kvalifikationer og erfaring. 
  • Arbejdsplads i Vissenbjerg, kun 3 minutter fra afkørsel 54, Fynske motorvej. 
  • Du bliver en del af en spændende virksomhed i vækst med en flad struktur og gode kollegaer, hvor vi vægter trivsel og godt samarbejde højt. 

Interesseret? 

Send dit CV og ansøgning på mail til: projekt@domu.dk og mærk ansøgningen “Bygningskonstruktør” og hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Frank Henningsen på tlf: 61 20 95 25. 

Tiltrædelse snarest muligt. Ansøgninger vurderes løbende.

Bliv en del af DOMU A/S

DOMU har skabt et nyt byggekoncept med uorganiske moduler som bliver fremstillet på vores fabrik i Vissenbjerg. Vi flytter hele byggeprocessen ind i tørre og opvarmede haller og vores boliger leveres på lastbiler og monteres på fundament med kran hvorefter der monteres en facade- og tagløsning på site. 

Du kan læse mere om DOMU og vores byggekoncept på www.domu.dk

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret