HRpeople

2 Salgskonsulenter søges

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job

Har du lyst til at gøre en forskel for indeklimaet ved salg af intelligente, mobile luftrensere?

Så er det måske dig, vi søger!

HRpeople søger for Nordic2Care to salgskonsulenter. Nordic2Care er en virksomhed i vækst, og hvis du vil med på rejsen, så læs med her. Vi sælger luftrenserkoncepter til B2B kunder og til institutioner. Det går stækt og de to sælgere, skal med base hjemmefra, sælge til kunder i henholdsvis Jylland, Syd og Vest og Sjælland, Midt og Øst. Vi forestiller os, du bor i lokalområdet. For Jylland gerne i området omkring Esbjerg, Haderslev eller Tønder. For Sjælland i området Vestegnen, Roskilde, Ballerup.

Lux luftrense-konceptet gør en reel forskel! Nylige studier, viser at sygefraværet reduceres markant og indeklimaet forbedres, når arbejdspladsen udstyres med en eller flere af maskinerne fra Nordic2Care. Nordic2Care har et komplet og stærkt koncept – der er unikt på det danske marked.

Din primære opgaver
Du skal være med til at vækste og servicere luftrense-konceptet og bliver en del af et team på 9 konsulenter og arbejder med base hjemmefra. Du overtager et eksisterende marked og skal samtidig opdyrke det potentielle marked i regionen.

Af konkrete opgaver kommer du til at stå for,

- Mødebooking af egne besøg

- Præsentation og salg af Nordic2Care produkter

- Opfølgning og lukke salget

- Forestå Nordic2Care servicekoncept hos kunderne
 

Din profil
Som person er du målrettet og stiller krav til egen indsats. Du er god til at kommunikere og arbejder energisk med salget og optræder professionelt overfor kunderne. Meget af din tid tilbringer du hos kunderne og da Nordic2Care har domicil i Solrød på Sjælland, arbejder du med udgangspunkt fra dit eget hjem. Derfor skal du i høj grad skabe din egen arbejdsdag og det stiller krav til din selvstændighed.

 

Dine faglige kompetencer
· Du har erfaring og gode resultater med salg – både det opsøgende og mersalget.

· Teknisk flair er en fordel, men ikke et krav.

· Du taler dansk på modersmålsniveau


Vi tilbyder
Jobbet rummer store frihedsgrader og stiller krav til at du arbejder selvstændigt. Alligevel vil du opleve en tæt, positiv og motiverende opbakning fra firmaet. Du får en grundig oplæring i produkterne, egne systemer og tæt parløb med salgschefen, inden du kører selv.

Kundernes store tilfredshed med maskinerne, konceptet og servicen betyder, at du bliver en del af en virksomhed i vækst og med potentiale i markedet.

Du tilbydes en attraktiv lønpakke samt pension med sundhedsforsikring.

Herudover bliver du udstyret med gulpladebil, pc, tablet, telefon og et velfungerende CRM system samt et bagland, der arbejder for at give dig succes.

Start snarest muligt.

 

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret