Pleje112 ApS

BLIV EN DEL AF HOLDET I PLEJE112 Aps i Vejen. Vi søger hurtigst muligt både SSH`er til dag og aften hold, samt afløsere til sommerhold......

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job

 

 

Ønsker du et arbejde, hvor du vil gøre en STOR forskel i hverdagen for vores kære borgere i eget hjem, så læs videre her.....

Vi har meget travlt, og flere og flere borgere ønsker at gøre brug af det Frie valg af hjemmepleje, som der er i Vejen kommune...

Derfor søger vi pr. 1/6 og 1/7 2021 flere kolleger til vores fantastiske hold, og kære borgere.

Vi er et godkendt privat hjemmeplejefirma, nu kørende på snart 20 år i Vejen kommune, vi har forrygende travlt, og mangler lige præcis dig som har:

Respekt for mennesker, og meget gerne har en stor portion humor. Du kan bevare overblikket og roen i arbejdet med borgerne, samt skabe glæde og forudsigelighed i deres hverdag.

Derudover forventer vi at du er omstillingsparat i en hverdag, der hurtigt forandrer sig i forhold til det planlagte, og er fleksibel og stabil overfor dine kolleger.

Det er en fordel at du er bosiddende i kommunen samt har kendskab til KMD Nexus, og  samarbejdspartnere i Vejen kommune, har gode kommunikative evner både i skrift og tale.

Dine primære arbejdsopgaver består bl.a. i at medvirke til, at ældre og syge borgere får den omsorg og pleje samt praktisk bistand, udfra den enkeltes ønsker og behov i eget hjem, samt visitering.  Du kan selvstændigt tilrettelægge og varetage din plan og hverdag, samt kontakt med pårørende, personale og andet sundhedsfagligt personale. 

Da det nu er ved at være tid til personalets ferieafvikling, søger vi derfor flere afløsere / vikarer, som kan starte i ugerne 25/26 med oplæring, og køre fast cirka 30-37 timer dag/aften, i ugerne: 27-32. Du skal være stabil og fleksibel, og det er en fordel hvis du kan tiltræde med kort varsel, og være bosat i kommunen.

Alle stillinger kræver kørekort, samt du har en bil til rådighed.

Hvis ovenstående lyder som noget for dig, så send os gerne en ansøgning til mail adressen cegelykke@gmail.com.

Du er velkommen til at læse mere om os på vores hjemmeside (pleje112.dk)

Vi glæder os meget til at høre fra dig.

 

 

 

 

 

 

 

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret