NHG CPH A/S

Aamanns søger erfaren kok til Aamanns 1921 i Indre by

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job

Om arbejdspladsen

Aamanns 1921, beliggende på Niels Hemmingsens Gade i Indre By, åbnede i august 2017. Her er smagen i højsædet, og servicen professionel og imødekommende. Til frokost serverer vi smørrebrød udsprunget af den klassiske tradition, men i en moderne fortolkning, tilført nye idéer og skarpe smagssammensætninger med fokus på velsmag og gode råvarer. Til aften serverer vi 10-retters menuer a la carte, også inspireret af klassiske retter, men ligeledes med samme fortolkning og fokus som ved vores smørrebrød. Der er normalvis plads til 80 gæster i restaurantens stueplan og yderligere 40 gæster i underetagen, men grundet corona er dette antal en smule mindre for tiden. Vi arbejder løbende på udvikling og fornyelse, og der kan forekomme arbejde på andre adresser end Aamanns 1921.

 

Om dig

  • Du har minimum 2 års erfaring fra en eller flere a la carte restauranter, men uddannelse er ikke et krav. 
  • Du elsker mad og at arbejde med gode råvarer.
  • Du har sans for råvarekendskab og kreativitet i køkkenet.
  • Du forstår og taler som minimum engelsk.
  • Du arbejder struktureret, rent og målrettet.
  • Du arbejder selvstændigt og tager ansvar.

 

 Vi tilbyder

  • Hos Aamanns 1921 bliver du en del af et yderst dedikeret team. Engagementet er højt og med fokus på kvalitetsråvarer og ærligt kokkehåndværk. 
  • Arbejdstiderne fordeles over alle ugens dage. Vi har åbent til frokost og aften alle ugens dage.
  • En uformel omgangstone i et ungt, internationalt og dynamisk team.
  • Løn efter kvalifikationer.
  • En arbejdsplads i stor udvikling med flad ledelsesstruktur, indflydelse, glade og kvalitetsbevidste gæster, kunder og kolleger. 

Vi søger en kok med tiltrædelse 1. maj 2021.

 

Kontakt os

Hvis du kan se dig selv i ovenstående, opfordrer vi dig til at søge stillingen.
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Send din ansøgning og dit CV via denne side.

 

Mere om Aamanns

Aamanns er stiftet af kokken Adam Aamann, som i 2006 åbnede vores første smørrebrødsrestaurant og Take Away på Østerbro i København. Dengang som i dag, er udgangspunktet kvalitets smørrebrød med afsæt i det klassiske danske frokostkøkken men i en ny fortolkning. I dag har Aamanns en række forskellige forretninger, der alle arbejder med samme gastronomiske værdisæt og transformerer den høje kvalitet, som vi er kendt for i vores smørrebrød, til andre retter.

Indsatsen med at revitalisere og genopfinde smørrebrødet har kastet meget anerkendelse af sig. Både fra de mange glade stamgæster, men også fra anmeldere danske såvel som internationale. Restauranterne Aamanns Etablissement og Aamanns 1921 er f.eks. igennem en lang årrække blevet anbefalet i Guide Michelin. I 2019 vandt vi prisen ”årets smørrebrød” fra Danske Madanmeldere.

Aamanns består i dag af nedenstående forretninger:

  • Aamanns Deli & Take Away (siden 2006)
  • Aamanns Etablissement, frokostrestaurant (siden 2009)
  • Aamanns CPH, spisested i Københavns Lufthavn (siden 2015)
  • Aamanns Frokostordning (siden 2015)
  • Aamanns Køkken & Event, venue og kantine på Refshaleøen (siden 2015)
  • Aamanns 1921, restaurant (siden 2017)
  • Aamanns Broens Gadekøkken, vores street-food der åbner i 2021.
  • Aamanns Botanical Senses (sæbeserie og lotion)
  • Aamanns Kryddersnaps (snaps-serie i samarbejde med Braunstein)
  • Aamanns kogebøger 

 

Økologi, Dyrevelfærd og bæredygtighed

Bæredygtighed, dyrevelfærd og økologi har altid været stærke værdier for os, og alle vores forretninger bygger på disse grundelementer. I 2019 fik tre af vores afdelinger Det Økologiske Spisemærke i sølv, hvilket betyder 60-90 % økologi i køkkenerne, og vi arbejder konstant med bæredygtighed på flere områder, herunder madspild, affaldssortering, emballage mv. Aamanns deltager pt. i ”Bæredygtig Bundlinje” i samarbejde med Københavns Kommune, DI og Gate21.

Vi tilbereder alt på menuen af råvarer, som leveres af vores dygtige leverandører og mindre lokale økologiske landbrug. Vi har samarbejdet med vores leverandører gennem mange år og værdsætter dialog, hvor vi ud over bestillingerne også er med inde over planlægningen af produktionen af næste sæsons råvarer.

Du kan læse mere om Aamanns på http://www.aamanns.dk

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret