ISSRC ApS

Backend Udvikler

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job

 

Vil du være med på holdet i en hurtigtvoksende tech-virksomhed, der har specialiseret sig i formidling af akademisk forskning? Det lyder tørt ja, men fortvivl ej. Vores mission er netop at revolutionere feltet!

Vi søger nu en Backend Udvikler til vores hovedkvarter i Glostrup. Du skal dog være forberedt på at rykke nærmere København, når vi senere på året realiserer en spændende flytteplan.

 

Om ChronosHub

ChronosHub har siden 2017 beskæftiget sig med at simplificere området omkring forskningsfinansiering, -publicering og -rapportering.

Det er et felt i udvikling, og der er især et stigende fokus på Open Access-området. Open Access sikrer gratis og uhindret adgang til udgivne forskningsartikler for læsere, herunder andre forskere og studerende. Men vejen til udgivelse er, foruden at være lang og stejl, også besværet af forældede processer og mangel på innovation.

ChronosHub har derfor udviklet en platform, der udfordrer den nuværende praksis med nye værktøjer for at forenkle processen for alle involverede; forskere, universiteter, fonde og forlag. Vi bringer alle parter under ét tag og automatiserer og strømliner, hvad der tidligere var manuelle processer. I stedet for at have tusindvis af institutioner, der beskæftiger sig med tusinder af forlag, behøver alle kun at forholde sig til én platform - ChronosHub.

Vores kunder er internationale organisationer, så vi opererer i et globalt perspektiv. Blandt vores kunder er Swiss National Research Fund, The National Library and Research Fund of Luxembourg, Københavns Universitet og Emerald Publishing.

 

Ansvarsområde

Som Backend Udvikler arbejder du på at udvikle nye funktioner og sikre skalerbarhed og
automatisering af systemerne samt support til vores kunder. I samarbejde med resten af holdet vil du arbejde med at perfektionere, estimere, udvikle, teste og dokumentere de funktioner, vi udvikler til vores kunder. Du leverer kodning af høj kvalitet og drives af at forbedre arbejdsmetoder, fremgangsmåder og processer.

 

Du har:

  • Flere års erfaring med webudvikling
  • Erfaring med .NET og .NET Core webudvikling
  • Erfaring med udvikling af SQL Server-baserede .NET applikationer

 

Følgende er fordel, men ikke et krav:

  • Erfaring med REST API-udvikling og systemintegrationer
  • Kendskab til cloud-løsninger, f.eks. Azure DevOps, AWS
  • Viden om containere: Docker / Kubernetes (Microservice Architecture)

 

Vi værdsætter naturligt talent meget mere end at have den 'rigtige' uddannelse - med andre ord, hold dig ikke tilbage fra at ansøge denne stilling, bare fordi du ikke har en eksamen i det.

Her bliver alle hørt! Du er ansat, fordi du kan bidrage med noget. Deling af viden, information og ideer gør ChronosHub bedre. Vi fejrer forskellige perspektiver og har forpligtet os til at opbygge et mangfoldigt og inkluderende miljø.

 

Kan du se dig selv i dette job? Send os dit CV og en motiveret ansøgning (på engelsk eller dansk) til Lead Architect, Snorri Valberg, sv@chronoshub.io i dag, og lad os vide, hvorfor vi ikke bør gå glip af muligheden for at møde dig.

Ansøgere til denne stilling skal have en arbejdstilladelse, der ikke nu eller i fremtiden kræver sponsorering af visum til ansættelse i Danmark og hos ChronosHub.

Hvis du har spørgsmål om jobbet, er du velkommen til at kontakte Lead Architect, Snorri
Valberg, sv@chronoshub.io.

 

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret