Xterna A/S

(Udløbet) Alsidige smede/svejsere søges

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job

Er du en erfaren smed/svejser og vil du være en del af en stor, veletableret virksomhed, hvor det er udfordrende og sjovt at gå på arbejde, så har vi jobbet til dig.

Xterna søger smede til blandede smede- og svejseopgaver. Stillingen er et længerevarende vikariat med henblik på fastansættelse. Du vil indgå i et godt team af kompetente medarbejdere, der vil støtte op omkring dig. Opstart hurtigst muligt.

Arbejdsopgaver:

Du vil hovedsageligt komme til at arbejde med elektrodesvejsning samt svejsning med pulvertråd.

Kvalifikationer:

  • Det er en fordel, men ikke et krav, at du er uddannet smed
  • Certifikat 111 samt 136 er en fordel, men ikke et krav - dog skal du have flere års erfaring med disse svejseprocesser
  • Du har god tegningsforståelse
  • Du har min. 5 års erfaring som smed
  • Du har et stort engagement og kan tage ansvar
  • Du er pligtopfyldende med gode samarbejdsevner

Dig som person:

Du er en positiv ildsjæl med en energi, der smitter af på de opgaver og mennesker, der omgiver dig. Du arbejder proaktivt og ser muligheder fremfor begrænsninger. Ligeledes arbejder du selvstændigt med et godt overblik og tager et stort ejerskab for dine opgaver. Du besidder gode kommunikative evner og arbejder team orienteret. Du er desuden kvalitetsbevidst og lægger vægt på ordentlighed i udførelsen af dit arbejde. Du er struktureret og forstår at prioritere dine opgaver i henhold til opstillede mål.

Vi tilbyder:

Foruden ordnede løn- og arbejdsforhold, hvor du får samme løn og vilkår som virksomhedens egne ansatte, får du også mulighed for at komme med i en af vores attraktive medarbejder ordninger. Vi ønsker at tiltrække de bedste kandidater og tilbyder flere forskellige attraktive tillægs- og bonusprogrammer.

Ansøgning:

For at søge denne stilling skal du sende din ansøgning samt dit CV til ansoegning@xterna.dk og mærke den med ”Smed - København Kommune”

Ansøgninger behandles løbende – og stillingerne kan være besat inden udløb.

Har du yderligere spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på tlf.: 72 301 302

 

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret