profile-banner.jpg
Ansøgningsfrist: 2022-01-19
Virksomhed: UnikRecruitment ApS
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret

Enemærke & Petersen er en landsdækkende entreprenørvirksomhed med godt 700 medarbejdere fordelt på lokationer i Ringsted, Glostrup, Aarhus, Aalborg og Odense. Enemærke & Petersen er markedsledende indenfor renovering af almene boliger og har omfattende erfaring med renovering af bl.a. skoler, hospitaler, daginstitutioner og andels- og ejerforeninger. Enemærke & Petersen udfører nybyggeri af bl.a. offentlige institutioner samt erhverv og har stærke referencer på restaureringsprojekter. Enemærke og Petersen er ”mennesker der bygger for mennesker – der sammen ”skaber en bemærkelsesværdig virksomhed”.

BAGGRUND
Har du interesse for at arbejde med forretningsudvikling i en af byggebranchens mest markante og udviklingsorienterede virksomheder? Har du lyst og mod på at være en del af en virksomhed i vækst? Vil du med på rejsen til næste niveau? Er du en hands-on person, som brænder for og får skabt resultater gennem dine aktiviteter?

STILLINGEN
Med reference til direktør Peder Johansen – Strategi, PR og Forretningsudvikling – kommer du til at stå i spidsen for de forretningsudviklingsprojekter der bl.a. tager afsæt i strategi2025. Du vil få et tæt og nært samarbejde med øvrige kolleger i organisationen med berøringsflader til eksterne strategiske alliancer, samarbejdspartnere og nye relationer. Du bliver omdrejningspunktet for innovative tiltag båret af markedsmuligheder, virksomhedens værdisæt, tendenser i tiden samt ikke mindst byggeriet forandringer i forhold til bæredygtighed, materiale genanvendelse m.m.

Konkret vil du få ansvaret/et medansvar for

 • At løfte centrale tiltag/projekter – ud fra de aftalte forretningsplaner (centralt som decentralt).
 • Markeds- og konkurrentanalyse i udvalgte geografiske områder.
 • Interessentanalyser i forbindelse med større projekter / rammeaftaler.
 • Løfte interne projekter – f.eks. at drive processer med afklaring af behov, etablering af kriterier samt konkret at finde egnede lokationer i forhold til etablering/flytning af produktionsfaciliteter (proces og beslutningsoplæg).
 • At afsøge muligheder og skabe klarhed/beslutningsoplæg ved etablering af ny digital platform for eksempelvis præfabrikation.
 • Data og rapportering – i forhold til en række nye områder - bl.a. inden for bæredygtighed. Afklaring af behov, mulighed for datafangst og automatisering.

Du vil blive en værdifuld profil i realiseringen af virksomhedens ambitiøse mål – i lyset af værdierne: ”Vi deler vores viden, vi tager alle ansvar, vi samarbejder og vi er alle sælgere”.

DIN PROFIL
Du har/du er

 • Baggrund i byggebranchen – gerne med en kommerciel teoretisk overbygning.
 • Mere end fem års erfaring med strategisk analyse.
 • Processtærk omkring præsentation, forankring og implementering/eksekvering.
 • En udadvendt profil, der har let ved at etablere og vedligeholde relationer.
 • Åben, tillidsvækkende og en god værdibærer.
 • En systematisk person som er vant at tumle med kompleksitet og forholde sig til rammevilkår.
 • I besiddelse af stor ansvarsfølelse, er en stærk teamspiller og har dyb forståelse for at de gode resultater skabes i dialog.

VI TILBYDER
En meget spændende og udfordrende stilling - i en flad og uformel organisation med stolte traditioner, stærke værdier, mange interne og eksterne kontaktflader samt korte beslutningsgange. Du får arbejdssted i Ringsted.

ANSØGNING
UnikRecruitment bistår Enemærke & Petersen ved denne rekrutteringsopgave. Enemærke & Petersen vil ikke blive bekendt med den enkelte kandidats identitet uden forudgående aftale. For nærmere information om Enemærke & Petersen henvises til hjemmesiden www.eogp.dk.

Geografi:
8370 Hadsten
Oprettet:
2021-11-24
Ansøgningsfrist:
2022-01-19
Typer:
Fuldtid