profile-banner.jpg
Ansøgningsfrist: 2021-12-12
Virksomhed: UnikRecruitment ApS
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret

DanskOase søger en Konferencechef til en nyoprettet stilling med tiltrædelse pr 1. januar 2022 eller snarest derefter.

DanskOase er en netværksbevægelse som arbejder for fornyelse, udrustning og mission i sognekirker, fri- og valgmenigheder på et karismatisk og evangelisk-luthersk grundlag. Gennem konferencer, netværk og ressourceformidling ønsker vi at pege på vores vision om at se forvandlede hjerter, levende fællesskaber som er tilstede midt i samfundet.

DanskOases bagland består af 17 medlemsmenigheder, tilknyttede fællesskaber, et stort netværk af præster og lokale ledere fra hele landet. SommerOase er det store årlige samlingspunkt, som i 2019 havde 3700 deltagere. Grundet covid-19 blev SommerOase i 2020 og 2021 afholdt regionalt og lokalt, med online streaming af indhold. I 2022 ser vi frem mod det store samlede SommerOase i Horsens.

Oasebevægelsens børne- og ungdomsarbejde er organiseret i foreningen Børne- og UngdomsOase (BUO). DanskOase og BUO har et tæt samarbejde og deler sekretariat i Odder. Rudehøj efterskole og Oasehøjskolen, er selvstændige institutioner, som er en del af bevægelsen og ligeledes nære samarbejdspartnere.
En nærmere præsentation af DanskOase findes på www.danskoase.dk og www.sommeroase.dk.

Som Konferencechef i DanskOase

bliver din hovedopgave at vi igen får afholdt SommerOase som den store familiefest, men også at der på SommerOase skabes rammer som DanskOases store netværk bidrager til at fylde ud. Dernæst er LederOase naturligt en del af dit ansvarsområde, samtidig med at du også bidrager til videreudvikling af andre konferencer.

For at det kan lade sig gøre tager du naturligt ansvar for at lede og videreudbygge det lille team af ansatte, der sammen med et stort team af frivillige, sætter rammerne for DanskOases konferencer.

Dine øvrige primære ansvarsområder:

 • Du leder og udvikler forretningen og økonomien omkring konferencerne, så du hjælper os til at nå drømmen om en bæredygtig økonomi for især SommerOase, men også for LederOase og kommende konferencer.
 • Du forstår vigtigheden af marketing og salg i forbindelse med konferencerne og tager naturligt ansvar for det.
 • Og du drømmer om at udvikle DanskOases konferencer i overensstemmelse med vores vision om at engagere baglandets ressourcer og græsrødder.

Faglige kvalifikationer

 • Dygtig leder der kan motivere både ansatte og frivillige.
 • Økonomisk tæft og forretningsforståelse, godt kendskab til det økonomiske aspekt af at drive konferencer/events, herunder forhandling og godt købmandskab.
 • Stærk kommunikator der både kan kommunikere med netværket og kan følge beslutninger til dørs.
 • God salgs- og markedsføringsforståelse i forhold til konferencer/events.
 • Erfaring med udvikling af organisationer / events eller lignende.

Personlig profil

 • Du kender SommerOase og brænder for, at det bliver ved med at være et sted, hvor DanskOases netværk mødes.
 • Du er relationelt stærk, dygtig til at netværke, og du kan mobilisere DanskOases netværk.
 • Du arbejder godt i en lille organisation, hvor du og dine kollegaer arbejder tæt sammen og hvor alle giver en hånd med, der hvor der er brug for det.
 • Du trives med at arbejde både strategisk og taktisk, og du kan eksekvere på det, der bliver besluttet.
 • Du er fortrolig med DanskOases værdigrundlag.

Stillingen refererer til Generalsekretæren i DanskOase, og arbejdsstedet er DanskOases sekretariat i Odder.

Ansøgning

UnikRecruitment hjælper DanskOase med denne rekrutteringsopgave. For yderligere informationer, er du velkommen til at kontakte generalsekretær Ruben Dalsgaard på 2285 2259. Du er også velkommen er du velkommen til at kontakte Michael Kjærgaard, partner hos UnikRecruitment på 2222 4000 eller mk@unikrecruitment.dk.

Ansøgningsfrist er søndag den 12. december 2021.

Geografi:
8370 Hadsten
Oprettet:
2021-10-21
Ansøgningsfrist:
2021-12-12
Typer:
Fuldtid