profile-banner.jpg
Ansøgningsfrist: 2022-05-18
Virksomhed: UnikRecruitment ApS
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret

Tradepoint A/S er en international, velkonsolideret tradingvirksomhed med hovedkontor i Odense og afdelinger i Tyskland, Kina og Vietnam. Der er 160 ansatte i koncernen, heraf de 100 på hovedkontoret i Odense.

Tradepoint A/S udvikler, sourcer og trader møbler og homeware world wide. Indkøbet sker primært i Kina, Vietnam og Indien, og leveres direkte til kunderne, der typisk er større nationale og internationale kæder. Tradepoint A/S fører en ekspansiv vækststrategi og har konstant fokus på hele tiden at forbedre indsatsen og yde en god service. Dialog, gode relationer og godt købmandskab er afgørende for, at Tradepoint A/S kan levere de løsninger, der skaber værdi for kunderne.

Jobbet

Som led i vores vækstrejse har vi nu en attraktiv stilling som E-commerce Manager, hvor du kommer til at stå i spidsen for 5 dedikerede og erfarne medarbejdere. Vi har et stærkt udgangspunkt i form af samarbejde med etablerede internationale platforme.

Vi vokser og har spændende planer for fremtiden, og har behov for en dygtig E-commerce Manager til at fortsætte denne vækst. Så har du lyst til at overtage ansvaret for en succesfuld Ecom forretning med en trecifret million omsætning? Og kan du sætte retning og videreudvikle? Så har vi her et særdeles attraktivt job for dig.

Vi skal i gang med at styrke sortimentet, og vi er ved at opgradere vores IT-platform. VI er derfor snart klar til at igangsætte flere online partnere, og du vi vil træde ind i en forretning med et solidt fundament.

Du vil have dygtige support funktioner omkring dig i vores økonomi, indkøb og produkt, som vil understøtte Ecom forretningen i dagligdagen, og samtidig indgår du i et erfarent lederteam i Salgsafdelingen, hvor du vil deltage i videreudviklingen af Tradepoints kommercielle strategi.

Ansvar og opgaver

Du får i tillæg til det overordnede P&L ansvar for vores Ecom forretning, også personaleansvar for Ecom teamet på 5 medarbejdere. Du referer til vores CCO, og får stor indflydelse på både dagligdag og fremtid. Sammen med teamet skal du:

 • Drive og udvikle vores forretning via vores store Ecom partnere
 • Sikre sortimentsudvikling
 • Udvikle kundeplatformen
 • Sikre korrekt prissætning og kalkuler
 • Planlægge og gennemføre kampagner
 • Forecaste og disponere indkøb
 • Forbedre den samlede værdikæde
 • Optimere den daglige drift

Faglig profil

Du er en erfaren Ecom købmand, og du har et kommercielt mindset og ledelseserfaring. Du

 • Kan vise dokumenterede resultater fra en lignende stilling, gerne i møbel, mode eller livsstil
 • Er en dygtig købmand med et blik for omkostninger, økonomi, detaljer og den gode handel
 • Er dygtig på IT og procesforbedring
 • Kan motivere og lede dit team
 • Mestrer tysk i skrift og tale, samt også gerne engelsk

Personlig profil

Du er

 • positiv og udadvendt
 • energisk
 • struktureret med et blik for detaljen
 • resultatorienteret
 • en god kollega

Kom med på en passioneret vækstrejse
Du lander i en succesrig virksomhed med en stejl vækstkurve. Her får du plads og rum til at udvikle dine faglige kompetencer og styrke din personlige profil i et team, der motiverer, støtter og værdsætter hinanden i en travl hverdag. Med højt til loftet og i en uformel omgangstone bindes vi sammen af vores værdier: Teamspirit, købmandskab, tillid og passion.

Sammen arbejder vi konstant på at yde den absolutte bedste service overfor kunderne. Hos os er kundeservice ikke en afdeling, men en del af DNA’et, som vi dagligt minder hinanden om, når vi navigerer efter vores mission ”We inspire, develop and turn complexity into simplicity for the benefit of our business partners”.

Hele verden som arbejdsplads
Kinesisk, engelsk, tysk … lyden af hele verden summer ofte i det 4.900 m2 store showroom med møbler og brugskunst, der danner rammen om din hverdag på hovedkontoret i Odense. Vores kunder besøger jævnligt showroomet for at finde inspiration til deres nye bestsellere i vores sortiment i skandinavisk stil med et twist fra hele verden.

Ansøgning

UnikRecruitment bistår Tradepoint A/S ved denne rekrutteringsopgave. Virksomheden vil ikke blive bekendt med den enkelte kandidats identitet uden forudgående aftale. For yderligere informationer om stillingen er du velkommen til at kontakte Michael Kjærgaard, UnikRecruitment på 2222 4000 eller mk@unikrecruitment.dk. Ansøgningsfrist er hurtigst muligt

Geografi:
8370 Hadsten
Oprettet:
2022-03-23
Ansøgningsfrist:
2022-05-18
Jobtype:
Fuldtid

Måske kunne du også være interesseret i et af disse: