Per Aarsleff A/S

OM AARSLEFF

– Infrastruktur og byggeri til moderne samfund

Aarsleff er en førende dansk entreprenørkoncern. Vi har gjort det til vores speciale at udtænke, planlægge og gennemføre store projekter inden for infrastruktur, klimatilpasning, miljø, energi og byggeri – fra projektering til aflevering. Med udgangspunkt i en stærk position i Danmark og Østersøregionen løser vi projekter i det meste af verden.

Kompetencefællesskaber
Aarsleff lægger stor vægt på at kombinere koncernens mange entreprenør-discipliner i totalleverancer – for eksempel når vi indgår ramme- og partneringaftaler. Dermed udnytter vi synergimulighederne mellem de forskellige kompetencer.

Samtidig trækker vi på en dybt forankret projektkultur – til stor fordel for både os selv og vores kunder.

Industrialisering og optimering
Gennem en årrække har vi arbejdet på at effektivisere ensartede processer ved at industrialisere en række produkter og ydelser. Det betyder, at vi kan gennemføre ensartede projekter både hurtigere og mere omkostningseffektivt.

Aarsleff i tal
Aarsleff er noteret som aktieselskab på Nasdaq Copenhagen A/S. Vores omsætning er på 13,5 milliarder kroner – heraf er 31 % hentet i udlandet. Koncernen er arbejdsplads for 6.800 engagerende medarbejdere, der fordeler sig på det danske moderselskab og på datterselskaberne i ind- og udland.

Hasselager Allé 5 8260 Viby J