profile-banner.jpg
Ansøgningsfrist: 2022-06-19
Virksomhed: Per Aarsleff A/S
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret

Har du erfaring med at arbejde med jord- og kloakopgaver? Er du en del af et velfungerende sjak eller kunne du tænke dig at blive en del af et?

Vi har mange igangværende aktiviteter, hvorfor vi søger dygtige og selvstændige kolleger til anlægsarbejder i Aarhus og omegn.

Fast del af et sjak

Du vil både være en del af mindre opgaver og større projekter primært i Østjylland, men der kan også forekomme opgaver i Nordjylland. Opgaverne spænder bredt og inkluderer fx byggegruber og jordopgaver.

Måske er I allerede et sjak, og hvis ikke du allerede har en makker, kommer du blot til at samarbejde med nogle af vores nuværende kolleger. Vi søger både rørlæggere og maskinførere.

I dagligdagen er du med til at planlægge og løse opgaverne, hvorfor det kræver erfaring med kloakarbejde, og vi ser meget gerne, at du har kloaktrin 1 og 2.

Som maskinfører foretrækker vi, at du har erfaring med at køre 8-30 tons gravemaskine.

Er du vores nye kollega?
Din hverdag foregår i sjakket, og det er derfor vigtigt, at du har gode samarbejdsevner og trives i en hverdag i tæt samarbejde med 1-2 kolleger.

Udover at kunne indgå i teamet har vi også brug for kolleger, der selvstændigt kan løse opgaver. Kvaliteten i vores arbejde er vigtig for os, og vi søger derfor nye kolleger, der også sætter en ære i at udføre og aflevere et godt stykke arbejde.

Som virksomhed har vi stort fokus på arbejdsmiljø og ønsker at være bedst i branchen på området, så det er vigtigt, at du bidrager til et sikkert og værdiskabende arbejdsmiljø.

Lyder det som noget for dig?
Du er velkommen til at kontakte konduktør Hasse Pedersen på 4044 2342 (i tidsrummet kl.12-14) for at få yderligere oplysninger eller for at søge stillingen.

Klik på Ansøg for at sende din ansøgning.

Vi behandler henvendelserne løbende, men skal senest høre fra dig søndag den 19. juni 2022.

Oprettet:
2022-05-25
Ansøgningsfrist:
2022-06-19
Jobtype:
Fuldtid
Kompetencer:
gravemaskinebetjening
branche, bygge og anlæg
jordarbejde
rørarbejde

Måske kunne du også være interesseret i et af disse: