profile-banner.jpg
Ansøgningsfrist: 2022-01-30
Virksomhed: Per Aarsleff A/S
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret

Kan du lide at arbejde med varierede og udfordrende anlægsopgaver? Har du hænderne skruet godt på, og kan du lide en hverdag, hvor du samarbejder tæt med kolleger om løsning af opgaverne? Har du lyst til at være en del af et langvarigt projekt med en positiv holdånd?

Vi søger flere kolleger til at indgå i teamet, der udfører vores spændende anlægsprojekt Hovedstadens Letbane, der strækker sig over de næste 3 år. Vi udfører to strækninger, og du bliver tilknyttet delkontrakten Vallensbæk, Brøndby og Glostrup.

 

Vær med til at udføre et af de største anlægsprojekter i Danmark

Du bliver en del af et team på 10-15 kolleger, der udfører arbejdet. I går normalt i sjak af 2-3 kolleger. I vil samarbejde om at etablere og ændre veje, udføre kloakarbejder, anlægge fortov, etablere letbanetracé, stibroer, tunneller og kryds i forbindelse med udførelsen af letbanen mellem Vallensbæk, Brøndby og Glostrup.

 

Er du vores nye kollega?

I dagligdagen planlægger og løser I opgaverne selvstændigt. Derfor søger vi forskellige kolleger til at indgå i teamet. Vi søger rørlæggere og generelt håndfolk med og uden erfaring fra branchen, der har lyst til at gå til hånde på et af Danmarks største anlægsprojekter.

Jeres hverdag vil foregå sammen i sjakket, og det er derfor vigtigt, at I har gode samarbejdsevner og trives i en hverdag i tæt samarbejde med få kolleger.

Kvaliteten i vores arbejde er vigtig for os, og vi søger derfor kolleger, der også sætter en ære i at udføre og aflevere et godt stykke arbejde. Som virksomhed har vi stort fokus på arbejdsmiljø og ønsker at være bedst i branchen på området, så det er vigtigt, at I bidrager til et sikkert og værdiskabende arbejdsmiljø.

 

Lyder det som noget for dig?

Du er velkommen til at kontakte formand Klaus Rasmussen på tlf. 2019 9761 (på hverdage i tidsrummet kl. 8-14) for yderligere oplysninger.

Klik på Ansøg for at sende din ansøgning.

Vi skal senest have din ansøgning senest søndag den 30. januar 2022.

Oprettet:
-
Ansøgningsfrist:
2022-01-30
Jobtype:
Fuldtid
Kompetencer:
montage, industrirør
anlægsarbejde
anlægning, baner og anlæg
anlægsetablering
arbejdsfelt, kloaksystem
kloakarbejde
kloakrørlægning