BPA - Formidlingen

Afløser søges til kvinde på Frederiksberg

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job

Hej,

Jeg er en frisk ung spastisk kvinde på 38 år, som søger døgnafløsere til mit faste hjælperteam.(På sigt kan der være tale om 2-3 faste vagter om måneden) Du skal være fleksibel, mødestabil,omstillings parat, og have en god form for humor. 

Om mig selv kan jeg sige, at jeg bor i egen lejlighed på Frederiksberg, har en god form for humor, elsker at komme ud og opleve ting ( når corona tillader det ) specielt koncerter og andre sociale arrangementer. Jeg har et godt stabilt hjælperteam, men mangler nogle afløsere, som kan træde til ved ferie og sygdom, når mit faste team ikke har mulighed for det. Jeg skal have hjælp til alt lige fra personlig pleje til praktisk hjælp. Jeg sidder i kørestol, men kan godt bruge mine arme, og jeg er god til at snakke :) Du skal have kørekort, da jeg har en handicapbil, som du som hjælper skal kunne køre for mig. Du må gerne have rutine i køre bil tak. Jeg har det ikke så godt med rygere, da jeg bliver dårlig af røgen og lugten af cigaretter, så du skal derfor være ikke ryger. Allergi overfor hunde er no go hos mig, da jeg har veninder som har hunde, og dem er jeg tit sammen med.

 

Det var lidt om mig, og hvad jeg søger i en afløser. Mener du, at du kan leve op til det jeg søger, så skynd dig at sende en ansøgning til post@bpaformidligen.dk - De sender efterfølgende din ansøgning til mig. Jeg vil se frem til at høre fra dig :)

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret