Vestegnens SportsKlinik ApS

Behandler til Sportsklinik

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job

Vestegnens SportsKlinik har brug for dig!

 

Hvem er vi egentlig?

 

Vi er en klinik beliggende på Vestegnen. Vores vision om at støtte og styrke lokalsporten ligger dybt i os, og derfor hjælper vi flere af Vestegnens klubber med at optimere deres idrætsmæssige præstationer.

Vi er et team bestående at massører, sportsterapeuter og fysioterapeuter.

 

Vi er beliggende på Vestegnen, i Avedøre.

 

Al vores praksis er hængt op på nogle værdier, som vi sætter højere end alt andet og arbejder med en integritet som afspejles i vores ydelser.

 

Værdier

- Vi tror på at alle udøvere, uanset niveau, økonomi og status, har ret til skadesbehandling.

 

- Vi tror på at den præstationsfremmende behandling kan effektiviseres gennem samarbejde mellem det skadesbehandlende, det skadesforebyggende, det vejledende og det oplysende.

 

 

Mission

- Vi vil gennem behandlinger, råd og vejledning hjælpe folk i deres individuelle mål for at opnå en sund tilgang til hverdagen.

 

Vision

- Vi vil være en del af lokalsporten

 

- Vi vil sørge for at gøre den gode sportsrelaterede behandling tilgængelig for et bredere klientel. 

- Vi ønsker at fremme et behandlerideal, der fokuserer på et helhedsorienteret sundhedsbillede.

 

Hvem er du?

Du er uddannet massør eller sportsterapeut. Du har erfaring indenfor behandling af sportsfolk; om det er elite eller motionister, unge som ældre.

Du kan også være fysioterapeutstuderende med interessen for feltet, og gerne vil lære nyt.

 

Du er selv sportsinteresseret.

 

Da vi udover at arbejde i klinikken også har vores virke ude i klubberne på Vestegnen, leder vi efter en medarbejder, som kan arbejde selvstændigt og være klinikkens ansigt udadtil.

Du vil som behandler blive tilknyttet en eller flere klubber som fungerende bindeled mellem klubben og klinikken, så weekendarbejde vil forekomme, da du i det omfang klubberne har brug for det, vil være til stede ved div. stævner/turneringer/konurrencer/events. Derfor er det vigtigt du er afklaret med at skulle være på arbejde i weekenderne også.

 

Du er af natur et positivt og empatisk menneske, fleksibel, udadvendt, humoristisk, engageret og ikke bange for nye udfordringer.

Du har en god viden inden for restitution og kan også rådgive og vejlede i dette, da der kan forekomme oplæg og foredrag i klubberne.

 

 

Du skal kunne lide at samarbejde og være god til det, da den tværfaglige dimension, faggrupperne imellem, er altafgørende i forhold til vores vision om ikke bare at behandle skader, men hele mennesker.

 

Du skal kunne se dig selv i vores værdier.

 

Udover vores samarbejde med de lokale klubber, har vi også virksomhedsaftaler, dem vil du også få mulighed for at blive en del af. 

 

Hvorfor vælge at arbejde hos os?

Vi har brug for lige netop dig, og hvad du kan bidrage med til klinikken udvikling. Du vil opleve en atmosfære af samarbejdsvilje og medindflydelse, hvor hver medarbejders individuelle kompetencer ses som et aktiv i behandlingen af vores klienter og i sparringen med dine kolleger.

 

Vi ser den personlige udvikling hos vores team, både fagligt og menneskeligt, som én af vores fornemmeste opgaver.

 

Du får muligheden for at hjælpe mennesker til at yde deres bedste.

 

Løn- og ansættelsesvilkår vil blive forhandlet individuelt.

 

Ansættelsessamtaler vil blive afholdt løbende.

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret