Lost In Space IVS

Telemarketing outbound

Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job

Opsøgende salg via telefonen
Som Account Manager er dit vigtigste arbejdsredskab telefonen. Din dagligdag foregår i vores lille callcenter hvor du tager kontakt til potentielle kunder udfra leads og kold kanvas. Du drives af salget i telefonen, stemningen i callcenteret, hvor du i høj grad er med til at skabe kulturen – en vinderkultur hvor sejr bliver fejret og nederlag evalueret, vi uddanner nemlig løbende vores sælgere.

Din egen pipepline
En stor del af jobbet består i at følge op på samtaler du tidligere har haft. En insisterende sælger er også den der får salget. Du opbygger din egen pipeline via dine udleverede leads.

Tidligere erfaring
Det er en fordel, men ikke et krav at du har erfaring fra enten mediebranchen eller allerede har stået i et kanvas callcenter. Du har måske tidligere solgt mobilabonnementer, strøm eller storformat marketing, men vil gerne sælge et produkt hvor du rent faktisk gør en forskel. Der vil selvfølgelig være grundig oplæring i både produkter og salgsteknikker. Det forventes dog at du hurtigst muligt kan begynde at løfte og bygge pipeline.

Kundekontakt
Kundekontakten sker via telefonen, vi er kundens samarbejdspartner, vi kommer med anbefalinger og vi rådgiver kunden i forhold til dens behov. Hos Lost in Space, bliver man en del af familien og vi bygger brands og skaber vækst for vores kunder. Vi hjælper kunder til at træffe de rigtige beslutninger for deres forretning med god opfølgning.

Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
 • Afstand

  Opret en bruger for at udregne afstand.
 • Geografi:

  Høje Taastrup Boulevard 53, 2630 Taastrup

 • Oprettet:

  2021-01-08

 • Ansøgningsfrist:

  2021-03-05
 • Typer:

  Fuldtid

Del Link kopieret