KVIK A/S

Brancheerfaren køkkenkonsulent søges til Kvik Aalborg

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
”Jeg har prøvet lidt af hvert, men det her er helt sikkert det bedste job, jeg har haft. Jeg har udviklet mig rigtig meget og flere af mine kolleger er blevet mine venner. Og så er det bare sjovere at sælge branchens bedste køkkener og være et sted, hvor det går godt,” fortæller køkkenkonsulent Nina.

• Er du allerede erfaren i salgets discipliner, eller står du der i livet, hvor du har lyt til at blive en rigtig dygtig salgskonsulent og skabe en salgskarriere?
• Vil du være med til at sælge bæredygtigt dansk design inden for køkken, bad og garderobe til overraskende lave priser?
• Og har du det bedst med en særdeles god provisionsordning uden loft, og kan du se fordelene ved at være en del af en stor succes med masser af udviklingsmuligheder?

Bliv oplært på Kvik Academy

Alt afhængigt af din erfaring bliver du oplært på vores Kvik Academy sammen med mange andre kolleger. Vi udvikler dit salgsgen og hjælper dig på vej til at opnå succes for dig selv, dine kolleger og ikke mindst alle Kviks kunder.

”I løbet af en uges tid er du allerede blevet klædt godt på, og du har opnået en grundlæggende viden om vores produkter. Og i starten følger du en af vores erfarne kolleger, så du hurtigt lærer af ham eller hende.” – Morten

Et indblik i din og vores kunders nye rejse

Filosofien om at give vores kunder mere end de forventer – af både kvalitet, design og ikke mindst service – har gjort Kvik til en af de førende virksomheder i branchen.

Som køkkenkonsulent kan du se frem til en udfordrende hverdag med de allerbedste produkter på markedet.

Du får din faste gang i butikken, hvor det er op til dig at få kunderne til at sætte ord på netop deres drøm og guide dem sikkert gennem vores mange muligheder.

Til tider besøger du også kunderne i deres private hjem for at fortælle om vores muligheder for at opfylde deres drømme samt måle op og gøre klar til at lave det salgsarbejde, der skal til for at møde kundens forventninger.

Desuden tegner du køkkenet i vores eget CAD-baserede tegneprogram, som du selvfølgelig bliver oplært i. Til allersidst bliver I enige om den endelige ordre, så du kan se det færdige resultat – og lyset i kundernes glade øjne.

”Du sælger med kundens drømme om nyt køkken i fokus. Så du skal være kreativ og dygtig til at afdække kundernes behov, så de finder det helt rette setup.” – Morten

Hvad skal der til for at blive en del af Kvik?

• Det er en fordel, hvis du har erfaring fra en lignende salgsrolle, måske endda fra køkkenbranchen, men det vigtigste er, at du har et brændende ønske om at starte en solid salgskarriere – så skal vi nok lære dig resten.
• Du skal have lyst til at se kunderne i øjnene hver dag og være god til at få dem i tale, så de allerede kan se deres køkkendrøm for sig.
• Du er fleksibel og tillidsfuld, da du ofte er ude i kundernes private hjem, og du har lyst til at yde Danmarks bedste kundeservice – hver dag.
• Du er fortrolig med IT og god til at arbejde med tal.

”Hvis du kan stille de rigtige spørgsmål og få hr. og fru Nielsen til at sætte ord på deres drøm, så er du allerede langt. Jeg er helt sikker på, at du bliver rigtig glad for det. Når du først er oplært, så er det verdens fedeste job.” – Sebastian

Er du interesseret i jobbet?

Er du vores næste køkkenkonsulent? Så skal du sende din ansøgning, CV og vellignende billede.

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte franchisetager Niels-Jørgen Bisgaard på tlf.: 22600436.

Du får fast grundløn og en attraktiv provisionsordning.

Vi glæder os til at høre fra dig.
Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
 • Afstand

  Opret en bruger for at udregne afstand.
 • Geografi:

 • Oprettet:

  -

 • Ansøgningsfrist:

  Løbende
 • Typer:

  Fuldtid

Del Link kopieret