profile-banner.jpg
Ansøgningsfrist: 2021-12-01
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret

Deal.dk A/S søger Email Marketing Specialist

Har du erfaring med Email Marketing? Brænder du for automations og digitale kunderejser? Og drømmer du om at blive endnu mere specialiseret på området?


Vi søger en kollega, der ønsker at arbejde med Email Marketing ud fra en datadrevet og kommerciel tilgang. Du skal være med til at eksekvere vores mange ugentlige nyhedsbreve og i samarbejde med det øvrige marketing- og kommunikationsteam bidrage til at udvikle vores digitale markedsføring, herunder automatiserede og triggerbaserede flows på tværs af to stærke brands.

Jobbet kræver, at du har det godt med at have fingrene helt nede i maskinrummet og har lyst til at være en nøgleperson i driftssammenhæng.


Du kommer til at arbejde tæt sammen med vores Email Marketing Manager og øvrige marketing- og kommunikationsteam med reference til chefen for marketing og kommunikation.  


 

Din profil:

·Du har arbejdet med Email Marketing og brænder for digital markedsføring

·Du har et stærkt kommercielt mindset

·Du har god teknisk forståelse og kan lide at arbejde i dybden med et system

·Du er detalje orienteret og struktureret, men kan også tænke kreativt 

·Du skriver velskrevet og korrekt dansk

·Du trives i et uformelt og dynamisk miljø, hvor der er kort vej fra idé til handling

·Du har en relevant uddannelse bag dig og gerne 1-2 års erfaring med marketingopgaver

·Kendskab til Apsis One er en fordel, men ikke et krav.

 

Om os Deal.dk A/S står bag to af Danmarks stærkeste tilbudssites, Deal.dk og SPOTdeal, som formidler deals inden for kategorierne mad & drikke, rejser & ophold, shopping samt services. Deal.dk A/S tæller 45 medarbejdere med kompetencer inden for salg, kommunikation og markedsføring, økonomi og kundeservice. Deal.dk A/S blev etableret i 2011 og er ejet af mediekoncernerne Jysk Fynske Medier, Nordjyske Medier, Sjællandske Medier og Herning Folkeblad. Vi har kontorer i København og Odense. 

 

Det praktiske 

Stillingen er med arbejdsplads i Codanhuset midt i København, hvor samtaler ligeledes vil blive afholdt. Vi tilbyder fast løn efter kvalifikationer. Derudover modtager du pension og sundhedssikring. 

 

Vil du vide mere? 

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte chef for marketing og kommunikation Frida Valentin på 20251175 eller fs@spot.dk. 


Stillingen ønskes besat hurtigst muligt. Ansøgningsfristen er 1. dec. 2021. Der holdes samtaler løbende, og rekrutteringen afsluttes, når den rigtige kandidat er fundet.

Geografi:
Oprettet:
2021-11-03
Ansøgningsfrist:
2021-12-01
Typer:
Fuldtid

Måske kunne du også være interesseret i et af disse: