profile-banner.jpg
Ansøgningsfrist: 2021-11-30
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret

Har du din digitale værktøjskasse i orden og brænder du for salg og resultater, så er du måske vores nye kollega.


Hvem er vi?

Ganske kort - Hovedstadens Mediehus er en del af Jysk Fynske Medier, der er Danmarks næststørste privatejede mediehus med ca. 1.700 ansatte i hele landet. Vi når ud til mere end 2,5 mio. danskere hver eneste uge gennem vores produkter, der indeholder Digitale netværk, SoMe, Google, Ugeaviser, Dagblade og Radio for at nævne de største.


Du får en central rolle i salget:

Din rolle er helt central for at vi kan lykkedes med vores ambitioner for vores fortsatte vækst. Du vil både skulle understøtte og medvirke til, at vores Medierådgivere øger den digitale omsætning på deres eksisterende porteføljer, som består af kunder typisk i København og Helsingør. Derudover vil du også få ansvaret for at udvikle din egen portefølje på tværs af hele Sjælland.

Du får en bred pallette af digitale produkter at arbejde ud fra, med nogle af markedets bedste løsninger. Til daglig vil du have din gang på kontoret i det centrale København, når du ikke er på kundebesøg. Her vil du arbejde sammen med et fantastisk team bestående af erfarne medierådgivere. Derudover bliver du også en del af en digital organisation med kolleger i hele landet og med adgang til mere end mere end 30.000 danske virksomheder.


Hvem er du?

Du er en stærk kommunikator og du bruger din gode situationsfornemmelse og forretningsforståelse til at mestre kunsten at tale med folk på flere niveauer. Selvfølgelig kan du arbejde selvstændigt, men har samtidig forståelse for vigtigheden af at løfte i flok og spille dine kolleger bedre, for nu at bruge en slidt kliché.


Vi forestiller os mange ting - Det vigtigste er,

  • Du har erfaring med og viden om digital annoncering.
  • Du har en god forretnings- og talforståelse, der gør, at du kan spotte omsætningspotentialer (faktisk kan du slet ikke lade være med at lede efter dem, for du er både nysgerrig og ambitiøs).
  • Som sælger går du op i at rådgive og sælge det rigtige til de rigtige. Vi lever af tilfredse kunder.
  • Du har et højt energi niveau og trives med at arbejde selvstændigt, mens du samtidig sætter en ære i arbejde sammen med andre, fordi du ved, at man har brug for hinanden for at blive de bedste i verden.
  • Du er en planlægger, som kan overskue og prioritere, hvordan både kunder og samarbejdspartnere vækster mest.
  • Det vil være en fordel, hvis du har en baggrund fra medieverdenen
  • Kørekort og egen bil

Hvad tilbyder vi?

Udover Københavns fedeste udsigt fra 16. sal tilbyder vi dig løn efter kvalifikationer med mulighed for bonus, pensionsordning, en spændende hverdag med masser af muligheder for at udvikle både dig selv og ”din forretning” og ikke mindst enestående kolleger.

Skynd dig at sende din ansøgning, vi glæder os rigtig meget til at høre fra dig.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Salgschef Lone Kirkwood på 21790518 eller lonki@jfmedier.dk

Geografi:
Oprettet:
2021-10-29
Ansøgningsfrist:
2021-11-30
Typer:
Fuldtid