profile-banner.jpg
Ansøgningsfrist: 2021-11-30
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret

Studentermedhjælper med flair for kommunikation og interesse for medier – er det dig?

Hos Jysk Fynske Medier er vi på jagt efter en studentermedhjælper, der har evnen og lysten til at arbejde strategisk og praktisk med intern og ekstern kommunikation. Har du lyst til at formidle om en stærk mediekoncern, som vil fastholde og udvikle de regionale og lokale mediers afgørende rolle for demokrati og sammenhængskraft i lokalområderne? Det er nemlig vores vision – og det, der driver os hver eneste dag.


Vi tilbyder dig et job, hvor…

  • dit primære arbejde vil være skriftlig formidling i alle former f.eks. nyhedsbreve, indhold til sociale medier, webtekster, pressemeddelelser, intranetartikler, præsentationer m.m.
  • du får et selvstændigt ansvar for en række opgaver, herunder bl.a. eksekveringen af kommunikationsindsatsen på tværs af Jysk Fynske Mediers kommunikationskanaler
  • du får mulighed for at sætte dit præg på især de interne kommunikationskanaler – men også at være en aktiv medspiller i virksomhedens strategiske arbejde med identitet og omdømme
  • du kommer til at arbejde tæt sammen med direktøren for Forretningsudvikling & Kommunikation, som er en nyoprettet koncernfunktion tæt på virksomhedsledelsen

Derudover vil jobbet indimellem også byde på mindre forefaldende opgaver i forbindelse med driften i den samlede afdeling.


Om dig:

  • du er i gang med en relevant uddannelse inden for kommunikation og/eller marketing og søger et studierelevant job, som kan give dig erfaring med Corporate Communication
  • du kan arbejde ca. 15 timer om ugen og være fleksibel på skæve tidspunkter
  • du er en dygtig kommunikator, som selv er i stand til at skrive relevant indhold på tværs af kanaler
  • du er en skarp korrekturlæser, og du kan dine kommaer
  • du er initiativrig, engageret og selvstændig.


Det er en fordel

… hvis du også har erfaring med videoproduktion og -redigering, ligesom evner inden for grafisk produktion også kunne være en fordel. Det er dog de skriftlige kompetencer, der vægter højest.


Løn og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår sker i henhold til individuel aftale.


Ansøgning

Send ansøgning og CV hurtigst muligt. Vi afholder samtaler løbende og håber på en hurtig opstart – men venter dog også gerne på den helt rette kandidat.


Yderligere oplysninger

Hvis du vil vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte Marianne Skaanning Ebbesen, som er direktør for Forretningsudvikling & Kommunikation, på maseb@jfmedier eller 6116 5549.


Geografi:
Oprettet:
2021-10-12
Ansøgningsfrist:
2021-11-30
Typer:
Fuldtid

Måske kunne du også være interesseret i et af disse: